Scudo Sports

Florya bisiklet grubu

Özcan Avcı

Forum Bağımlısı
Tepki
441
hepinize merhaba arkadaşlar biz 4 kafadar genelde flroya yeşilköy yeşilyurt güzergahında bisiklet sürmekteyiz eğer bize katılmak isteyenler olursa özelden mesaj göndermeleri yeterli olacaktır...

ayrıca gerek gördüğünüz takdirde buradan msn adresim alabilirsiniz: ozcan-avci@hotmail.com

Scudo
aramıza sefa abininde katılmasıyla 5 kişi olduk yavaş yavaş büyüyoruz :) çarşamba akşamı saat 9 da sahilde tur yapacağız katılmak isteyen olursa bekleriz..(ayrıca küçükçekmece bisiklet grubu üyeleri ilede tanışılacak)

Bu akşam geliyor musunuz? Eğer gelecekseniz bizi sahilde bir yerlerde bulursunuz. Biz iftardan önce gidip iftar yapacağız. Gelirseniz bekleriz. Ben cep numaramı yazıyorum. Bulamazsanız telefon açarsınız. 0554 620 07 47

• Beğen
Tepkiler: Özcan Avcı
onur abi biz saat 8.30 da çıkacağız ben aytekin abi ile konuştum yeşilköy meydanında sizi bekleyeceğiz ama siz iftardan önce gittiğiiz için belki florya tarafındada karşılaşabiliriz

• Beğen
Tepkiler: Onur Berberci
tur programı belli oldusaat 21 ile 21.30 arası yeşilköy meydanında toplanacağız ben 20.30 da çıkıyorum flynn önünde sefa abi ile buluşarak 3 kişi ile meydana pedallayacağız ..

aytekin abi ben bu gece yola çıkıcam onun için gelemiyorum diğer arkadaşlardanda bir haberim yok

Geri