Scudo Sports

Flatland Yapanlar

bünyamin

Forum Demirbaşı
Tepki
418
istanbulda flatland yapan arkadaşlar buraya bişeyler yazın kaç kişiyiz gorelim Bİ YAAAAAAAA:)

• Beğen
Tepkiler: bmxserdar
Scudo
burdayız bünyamin flatlandcılar olarak:D bmx cıler toplanma ıstıoruz en kısa zamnda ......

• Beğen
yav beyler madem flatlandan konu açmışınız bna yardımcı olun yeni başlıcam bu işe flatland bi bmx almak istiorum ama ne alıım? ayrıca bu bütün bmx türlerinin bi bisiklette toplanmış hali varmı?

• Beğen
valla benim bisiklet flat bmxi ama ben pek binemiyorum bu aralar ama buluşma olursa gelmeye çalışırım eğer uyarsa vakit staja başlıyorum :(

bu arada critic bütün bmx türlerini toplayan bi bmx duymadım şimdiye kadar :D 2. el bi bmx al başla derim ben ufaktan ama iyi marka alırsan senin için daha iyi olur ;)

valla toplamnalım bi bilgi alışverişi yapalım boyle zor oluyo herşeyi kendin cıkar olmuyo ben varım bi on layalım toplanırız uemarpo siz kaç kişisiniz peki benim arkadaşlar var ama hepsi freestyle flatland yok bu arada flatland düzdiyar anlamına gelıyo yani bmx le duz yolda haraket yapıyosun rampayla yok kaldırımla az tehlike çok şekil yani devam edin arkadaşlar yapanlar yazzın bi tanısalım dışarda herkez topanıyolar birlikte yapıolar bişiler bizde yapalım

• Beğen
slm bende flatland yapıorum.fakat gördümki çok az kişiymişiz

• Beğen
isfendiyar gt nin flatland modelıni getirmiyorlar getirdikleri zone performer compe modelleri dışarda var mesela finale die bi modelı getirmiolar ama zone modelı bence iyi guzel bişey....

• Beğen
isfendiyar gt nin turkıyede flatland modelı yok ne yzıkkı daha doğrusu turkıyede flatland bmx yok benim bildiiim kadarıyla flatlandle ugrasanlar dısardan temin ediyolar bu arada sen nasıl olsa sorucaksın ne farkı var dıe freecoester dıe bi ozllıgı var en onemlısı geri ileri gittiğinde pedalı sabitleyebiliyorsun aynakolu küçük olur hareleti tamamlayıp bindikten sonra rahat devam etmen için bide kadroların acıları dar olur daha ayrıntılı bişey sormak istersen burdayız

• Beğen
onlarla flatland biraz zor ama en iyi zonede yaparsın fresstyle kullancaksan en kralı performer kullandım deli bişi kullanınca anlarsın sitedekilerin hepsi var ama turkıye gt dıstırıbıtorunun elınde hepsı var nrmalde 30 a yakın gt modelı var aire gelınce bence alma cok cocuk işi bide fonksıyonel deil oksadar benım gorusum

• Beğen
o zamn performer veya zone nın ustunde durıyım ama sen performer onerıyorsun dıkkate alıcam saol.son bısı Slammer nasıl?

• Beğen
bide bu finale modelnı ben belkı bulabılırım ıdarıdan bazı ımkanlarım var olursa ona ne dersın ?

• Beğen
dışardan alıcaksan kgb khe gibi ozellikle flatland ureten markalar daha iyi ben bı kgb almak istıyorum ama cok para kargosuyla 800 dolar buluyo bence sen freesyle burdakılerden al bi tane gıtsın flatlandı dısarda kullanamassın kafa bulurlar cok kucuk yınede sen bılırsı basket sahasına gecip sabahtan aksama kadar dolanırsın kaldırımdan atlarsan elınde kalaır falan filan

• Beğen
Arkadaşlar Bende Yeni Başlamak İstiyorum Bu İşe Şuan 17 yaşındayım ufakken hareket bisikletim vardı ma hiç bişiy yapamıyordum şimdi ise acayip bi hırsla bu işi yapmak istiyorum bana bi yardımcı olun nasıl bir bisiklet alimm ve ben mecidiyeköyde otuuyorum bana öğretebilecek bir arkadaş olursa çok sevinirim daha çok kadıköy de var diye biliyorum ama sorun deil oraya felan gelme imkanımda olur

• Beğen
Geri