Scudo Sports

Fizik Monte vs Selle Italia c2 GEL

Aykut kocaman

Aktif Üye
Tepki
80
Bisiklet
Mosso
bu 2 sele nasildir
fizik 142 cm genişlik bot 275 hem kısa (kıs aolması eşorfmana takılmaz gibi geldi bana) hemde geniş olması rahat ettirir diyorum ama gel degil
sele italia ise 132 genişlik ve jel yapisi var benım sitbonem kaç cm ölcemedim nasil rahat ederim acaba bilemedim

eski selam rahatsiz orjinal mosso selesi sanımca 60-70 litalık bir sele jel yok sunger var galba içinde

(link)

(link)

Scudo
(link)
burda fiyatı daha uygun
ama öncelikle ölçüm yapın mutlaka yanlış sele alıp ağrı sızı çekmeyin.

@Aykut asil c2’yi uzun süre kullandım. Ölçüleriniz uyuyorsa konfor olarak bence çok iyi, lakin bana biraz dar geldiği için uyuşma problemi oluyor. Uyuşma ile ağrı farklı sonuçta, ağrı neredeyse hiç olmadı.

• Beğen
Tepkiler: Aykut kocaman
Profil fotoğrafınızdaki Mosso için düşündüğünüz seleler mi bunlar?

Bu seleler yol bisikleti selesi o_O

Daha ucuza da kapatılabilir konu, 250 lira az değil :ssrtcbya:
(link)

• Beğen
Tepkiler: Aykut kocaman
(link)
<==== bunu aldim yanlışmı almişim yol bisikleti selesi miki bu? ne gibi zarari olabilir geri iade etmelimiyim, hafiza jelli sele imiş kişiye göre şekil alıyormuş 500km taytsız kullanın dedi. mosso xt xc bisiklet için alındi resimdeki bisiklet

birde şunu aldim ==> (link)

@a.f.k. ölçü konusunda bugüne kadar yanliş bişey yapmişim, çogu kişide bu hatayı yapmiştir okuyan bilgilensin. 13.5cm bu sele bi önceki selemde sele ve sele borusuna takılan parçada ileri geri oynatılıyor ya. onu orta konumda sıfır alırken takıldığı gibi kullandım, kendimi arkaya itiyordum, geri geliyosun tabi. bu sefer 13.5cm ye degilde 11 cmye oturuyormuşum demekkı agrı yapıyordu bu sefer. erkeklerde bı uyusma yapiyor, ortası delik olmayan selelerde. o kısıma basıyor daha cok basiyordu eziyet çekiyordum sele çok önemliymiş ya parasına bakmadan almak lazım ortası delik deri ve hafizali jel olması benı cezbetti, linkteki fiyat bu sele icin cok uygun gerçekten yurt dişinda ortalama 100 dolar

@Aykut asil Merhaba. Bende bu ürünü almayı düşünüyorum. Decathlon'da bu ürünün farklı ölçülerde olanları mevcut muydu? Yoksa sadece bir ölçü olarak mı vardı? Görselde işaretlediğim bölüm 13,5 cm mi geliyor ? Seleden memnun musunuz? Rahatlık olarak nasıl ? Teşekkürler...
2dt6s9g.jpg

@emrhyldrm

Bu selenin ortası delik olmayanını yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum. Çok memnunum rahatlık olarak. Sürülebilecek en uzak mesafede bile sorun çıkarmadı hiçbir zaman. Ama sele işini biraz şans olarak görüyorum. Başkası alınca bendekinin tam tersi etkiyi yaratabilir. İmkanınız varsa deneyip öyle satın alın

• Beğen
Tepkiler: emrhyldrm
@emrhyldrm
14 cm tek cesit. Sele yapisal olarak yumusak jel degil. Ama sport sele alicaksan cok kaliteli derisi gercek deri cok saglam hissi uyandırıyor. Rahatmi dersen spor sele rahat olmaz yumusak jel iatiyosan degil

Geri