Sevgili Arkadaşlar bana önerebileceğiniz bisikletler var mı carraro sportive 221 düşündüm sonra 321 e kaydı kafam sonra salcano hevesim geldi bir anda tam kararlaştıramıyorum yardımcı olursanız çok ama çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler.
@Tolga33asd Merhabalar. Şu bisikletten son 6 ay içinde birçok arkadaşımız aldı, 620-660 arası fiyatlara almışız. İnceleyebilirsiniz: Mosso Legarda 1521 MSM
@big bike önerdiğiniz bisikletler gayet güzel fakat ben şehir bisikleti istemiştim istediğim dediğim modelleri belirttim konunun başında. Sizinde önerebileceğiniz bisikletler varmıdır diye demiştim bu tipte
@Tolga33asd big bike a katılıyorum ucuz ama kaliteli (kamp hariç kaliteli kamp eşyaları ama piyasa değerinin üstünde bir çok malzeme) ürünler decathlonda olur
@Ulaş Çavuşoğlu dostum anlıyorum fakat ben şehirici kullanacagım icin dağ bisikleti tercih etmiyorum bana resmen hamallık gibi geliyor astfal yolda mtb kullanmak
@Tolga33asd Bence hiç kafanı karıştırma Sevgili Tolgahan. Bütçen 800-900 civârındaysa gönül rahatlığıyla Mosso Legarda MSM V fren alabilirsin. İstanbul' da nerede satılıyor bilemiyorum, Ankara dışından alanlar oldu, kargo ile bir sıkıntı yaşamamışlar; daha önce gönderdiğim sayfaya bakabilirsin, oradaki arkadaşlarımıza özelden yazabilirsin. Artılarını eksilerini konuşabilirsin. Neden Mosso Legarda diyorum; alırken birkaç ay araştırma sürecim oldu. 800-1000 lira arasındaki bisikletleri araştırdım, aman aman farklarının olmadığını gördüm, yine buradan Mosso kullanıcıları ile iletişim kurdum, olumlu yanıt alınca 600 küsüre Mosso' yu alıp, bütçenin kalanına da başlık(kask), eldiven, yedek iç lastik, ön-arka far, pompa gibi zarurî ihtiyaçlarımı aldım. Üç aydır kullanıyorum ve çok memnunum. Olumsuz özelliklerine gelince, elcik sert, alışabilirsin, elcik değiştirerek parayı buna harcamak yerine jelli eldiven aldım, selesi de sert gibiydi, ona da alıştım. Başka da olumsuzluğu hakkında yazabileceğim bir şey yok. Zamanla çıkar mı, bilemem tabi. Benden daha eski kullanıcılardan bir şikâyet duymadım.
@M.Bedir Sedona 410 pahalı geliyor ya @big bike bakmıştım daha önceden mosso legarda 1521 msm v modeli düşünüyorum şuanlık yada carraro 224 224 ağır diyorlar ama bakalım hayırlısı