Scudo Sports

Fiyat hakkında...

Mesut D.

Daimi Üye
Tepki
15
Bisiklet
Salcano
Belki bu konu sık sık karşılaştığınız konular dan bir tanesidir :) Konuya geçelim :)
Yeni bir 950-1.000 civarı bir bisiklet almayı düşünüyorum.Fakat arkadaşlarıma ve aileme bahsettiğimde affedersiniz deli olduğumu düşünüyorlar :D Arkadaşlarımda ise o kadar parayı bir bisikletemi vereceksin diyorlar.Şaka maka benimde kafam karıştı ne yapayım :confused: .Aslında bisikletlere bir sevgim var çok sürmek istiyorum şu anki bisikletim olan 18 kg lik market bisikletinden hiç bir zevk alamıyorum.Ne yapayım sizce ? Öneride bulunursanız sevinirim :)

Scudo
aynı durum bende de var ben kimseyi takmıyorum alacağım bisikletin o parayı hak edeceğini düşünüyorum gerisi boş kim ne derse desin bana karşı çıkanlar bisiklet kültürnden anlamayan insanlar o yüzden tartışmaya değmez bence almalısın benim önerim budur..

• Beğen
Tepkiler: Mesut D.
Herkes her konuda fikir beyan edebilir ama sonuçta sizin fikriniz en önemlisi.sigara içip paketine 9 lira vermekten daha yararlı bir fikir olduğunu düşünüyorum.kimse sigara içenle dalga geçmiyor.siz hoşunuza giden bir bisikleti alin kimseyide kafaya takmayın.

• Beğen
Gerçekten haklısınız şu an para biriktiriyorum.İki aya kadar para hazır olur para Allah izin verirse.Ama şimdi ilk iyi güzel bir bisikletim olacak ne kadar para vereceğimi pek düşünemiyorum doğrusu :confused:

bir telefona 1500 tl verip çoğu özeliğini kullanmadan özelliklerine para vererek ve ayrıca yararından çok zararı olan , 1 yılda çöpe atan zihniyetler varken sizinki çok haklı bir istek.

Destekliyoruz Mesut pedallara kuvvet.

• Beğen
Aynen abi teknoloji ürünüdür bu heves işidir :)
Abicim bi sorum olacak 700 tl lik bir bisiklette tecrübe edinsem diyorum.Sonra 1.000 tl lik bir bisiklette tecrübe edinmek...Hangisi benim için doğru bir karar olur ?

"" İlk defa iyi bir bisiklet satın alacağım :) ""

• Beğen
Tepkiler: ulaş kaya
Çıtan yüksek olsun değiştirmesi sıkıntı oluyor

Gönlünden geçeni al Mesut.1000 Tl ye çıkıyorsan 1000 Tllik al .

• Beğen
Teşekkür ederim 2 ay sonra kavuşuyorum inşallah :)

Geri