Aytaç Ç. Üye Kayıt 19 Mart 2014 Mesaj 33 Tepki 30 Şehir İzmir Bisiklet Carraro 18 Ekim 2014 #1 Kadrosu nostaljik bisikletler gibi cılız değil de daha etli/kalın(nasıl tanımlayacağımı bilemedim ) sportif bir görünüme saip fixie ya da single arıyorum. Gidonun bullhorn olması tercih sebebi. İlgilenen arkadaşlara teşekkürler...
Kadrosu nostaljik bisikletler gibi cılız değil de daha etli/kalın(nasıl tanımlayacağımı bilemedim ) sportif bir görünüme saip fixie ya da single arıyorum. Gidonun bullhorn olması tercih sebebi. İlgilenen arkadaşlara teşekkürler...
Aytaç Ç. Üye Kayıt 19 Mart 2014 Mesaj 33 Tepki 30 Şehir İzmir Bisiklet Carraro 20 Ekim 2014 #2 Güncel. GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aytaç Ç. Üye Kayıt 19 Mart 2014 Mesaj 33 Tepki 30 Şehir İzmir Bisiklet Carraro 24 Ekim 2014 #3 @Aytaç Ç. Altı çizili kısım biraz kafa karışıklığı yarattı sanırım Sportif görünümlü olarak güncelliyelim biz onu
@Aytaç Ç. Altı çizili kısım biraz kafa karışıklığı yarattı sanırım Sportif görünümlü olarak güncelliyelim biz onu