abdurrahman keleş
Aktif Üye
- Tepki
- 18
arkadaşlar bu fixid gear bisikletleri geçen gün mtbleri kötüleyen bir mesajda okudum birde baktım forumda böyle bir yer varmış hemen girdim ve (bundan sonra fix desem mazur görmessiniz umarım fixid gear uzun oluyorda)fixlerin resimlerinin olduğu konuya baktımk tabi herkeste olduğu gibi bendede aynı durum oldu elde ne var ne yok satıp bir tane alasım geldi ama baktımki bunlar almalık değil toplamalık daha buradan işin yoruculuğu başladı.aslında parça parça toplamayı seviyorum ama pek asbırlı biri değilim o yüzden bekleyemem.
herneyse şimdi soruma geleyim yakın zamanda yeni bir bisiklet alacaktım 1200 tl bütçe ile.aklımdada trek 7.2 var ama bir yandada bunlar var.ve bu fixlerin tekerlerinin incelikleri ve
http://i1151.photobucket.com/albums/o631/fituji/1copy.jpg
şu tip jant örümü çok hoşuma gitti acaba bu tip jantlar ve tekerler trek 7.2 ye uyarmı.
birde şuan elimde market bisikletlerinden bir mtb var ve performanssızlığından bıktım resmen gitmiyor ve bu fixlerde tek vites olunca rampada beni çok zorlar diye mesafeli yaklaşıyorum yanlışmı yaklaşıyorum bilemiyorum.tamam kadrosu gereği haffliği gereği seriliği olabilir ama bir fx 7.2 kadar seri olabilirmi onu bilmiyorum.
son olarak serilik hakkında vitesli bir bisikletle farkının olup olmadığı hakkında beni bilgilendirdikten sonra
şu hazır fix hakkında ne düşünüyorsunuz
(link)
herneyse şimdi soruma geleyim yakın zamanda yeni bir bisiklet alacaktım 1200 tl bütçe ile.aklımdada trek 7.2 var ama bir yandada bunlar var.ve bu fixlerin tekerlerinin incelikleri ve
http://i1151.photobucket.com/albums/o631/fituji/1copy.jpg
şu tip jant örümü çok hoşuma gitti acaba bu tip jantlar ve tekerler trek 7.2 ye uyarmı.
birde şuan elimde market bisikletlerinden bir mtb var ve performanssızlığından bıktım resmen gitmiyor ve bu fixlerde tek vites olunca rampada beni çok zorlar diye mesafeli yaklaşıyorum yanlışmı yaklaşıyorum bilemiyorum.tamam kadrosu gereği haffliği gereği seriliği olabilir ama bir fx 7.2 kadar seri olabilirmi onu bilmiyorum.
son olarak serilik hakkında vitesli bir bisikletle farkının olup olmadığı hakkında beni bilgilendirdikten sonra
şu hazır fix hakkında ne düşünüyorsunuz
(link)