Scudo Sports

Fixed Gear Tecrübeleriniz / Anılarınız

Scudo
@cparlakgul

Ben bu konuda çok ciddi ve kararlıyım ona göre hazırlıklara başlanabilir topik dahi açılabilir. Her türlü ekipman vs de ayarlayabilirim Gopro ile video bunun dışında yine fotograf... Her türlü belgesel tadında en farklı ve zorlu turu fixed gearlarla yapabiliriz.

ben bu kışı roller'lı trainer'lı bol antremanlı geçirmeyi düşünüyorum. dodici kasımda elimde olucak sanırım çünkü. bari tadını evde çıkarayım. işin özü baharda bende istanbul - izmir yapmayı düşünüyorum. ama kışın yardırmak gerek tabi öyle birşey için.

• Beğen
Tepkiler: Berk Mercancı
@Dogukanaksu

Çekim varsa ben de varım..

Ben kesin varim o halde reparto corsayla birde genis jant bulursam tadindan yenmeyecek

@Akın Killik

@Berk Mercancı

@cparlakgul

Akşama bunu biraz daha şekillendirip ayrı bir konu altında bu konuyu da daha fazla dağıtmadan yeni bir topikte devam ettiririz. Önümüzde uzun bir süre var ama fixie ile olacağı için iyi bir plan, program ve iyi bir organize ile ön değerlendirme yaparız.

ben bir arkadaşımla birlikte katılırım kesin. daha kalabalık oluruz. bekliyorum konuyu doğukan.

Selamlar, benimde fixed gear ile ilk tanismam, bundan 2-3 ay önce arkadasimin eski yaris bisikletini fixed e cevirmesiyle basladi..ikimizde bisikleti Üniversiteye gidip gelirken ve haftasonlari spor amacli kullanan iki ögrenciyiz.. ilk zamanlari yavas sürdügü icin haliyle kendisiyle dalga gecerken, bir yandan da kendi kendime; vitese gerek yok aslinda cünkü fazla kullanmiyorum singlespeed iyi fikir neden olmasin, ve giris o giris :) ..belli bi zaman sonra onu degistir bunu degistir derken bisikletin tek degistirilmedik yeri gövdesi kaldi :) oda aslinda en önemlisiydi cünkü basta zincir gerdirme olayinin ne kadar önemli bi konu oldugunu atlamistik, arkadasimda bende :) ... sonunda ikimizde birer Track bike frame bulduk ve bisikletleri bastan yaptik, arkadas tabi 2 aydir kullandigi icin skidding olayina asina olmustu coktan, bense daha yapamiyorum ama yinede trafikte dikkatli kullandigim icin pek de sikinti cektigim söylenemez, sadece eve döndügümde dizlerim de yorgunluk hissi oluyor simdilik diyebilirim... sonuc olarak simdilik fixed e gectigim icin pisman sayilmam, güzel bir duygu, en cokta bisikletteki sadelik ve basitlik hosuma giden olay, ama yinede kenarda iyi bi yaris bisikletim olmasi mantikli olur gibi geliyor... benim de bi kac haftalik tecrübelerim özetle bu sekilde :)

• Beğen
Tepkiler: Berk Mercancı
@abdullah polat

Ben 2 haftanın sonunda skid yapmaya başladım. Önce toprak zeminde, sonra ıslak asfaltta deneyerek. Bu arada kalpiye var mı ? Bi ayakla geriye basıp, önde kalan ayakla pedalı yukarı çekmediğin sürece imkansız gibi (en azından ben yapamıyorum). Aslında bi gösteri hareketi gibi gözükse de şehiriçinde çok gerekli olduğunu düşünüyorum. Skid sayesinde kaç kere kazadan kurtuldum.

Geri