Scudo Sports

Fixed gear bisikletim çalındı.

çok geçmiş olsun. ve hayırlı olsun

Scudo
Tanıdık polis varsa bisiklet bulunur. Tanıdık yoksa pek ümit bağlamayın.

Bulmanız dileğiyle geçmis olsun

Merhabalar yine ben ve malesef yine bisikletim çalındı. Bircuçuk ay önce evimin bodrumundan fixed bisikletim çalındığı için bir ay önce carraro fixie satın almıştım. 2 gün önce arkadaşımın apartmanının yedinci katından yeni bisikletimde çalındı. Yukarıda resmi olan carraro fixie modeldir.

hocam yine geçmiş olsun.. bu nedir yahu yastığın altına mı koyalım bisikleti !!
para aşkı işte, daha fazla aşkı, yetinememe aşkı. Yoksa karnı falan aç olduğundan değil !

Carraro fixie'yi bu akşam buldum beyler iğrenç bir şakaya kurban olmuşum. Polise ifade falan verdim yarında kamera görüntülerine bakılıcaktı eğer bugün gelmeseydi şakayı yapan arkadaş yarın büyük ihtimalle nezarette olucaktı. Neyse kimsenin başına gelmesin artık böyle şeyler. Sağlıcakla kalın.

Geçmiş olsun ama pek şaka olduğuna inanamıyorum ayıp insanın canından can alıyorlar..

@sa7mamir
yedinci kattan çalınma olayı bana çok garip gelmişti zaten.

çok özel değilse anlatır mısınız bu iğrenç şakayı?

Arkadaşım alıp okula gitmiş sonrada pişkin pişkin evine götürmüş bisikleti, eskişehir turu falan yapmış kendi kendine. 30 saate yakın zaman geçince bende polise gittim tabi bu akşam 7 gibi sırıtarak geldi elinde bisikletle ilk önce yumruk atasım geldi sonra o his yerini sevince bıraktı doğal olarak.

@sa7mamir
böyle arkadaşım olsa bisikleti aldıktan sonra bir daha görüşmezdim.

ben sadece yan komşunuz olan arkadaşınız alıp evinde saklamıştır diye falan düşünmüştüm.
sen izinsiz ve habersiz bisikleti al, 1 günden fazla zaman ortalıkta görünme, git kullan ve sonra çık gel.
yuh...

Bisiklet çalıntı olaylarini duydukca içim acıyor. Kendim bisikletlerim caliniyormus gibi hissediyorum. Ben hırsızın sizi tanıyan biri olduğunu ve etrafı bilen biri olduğunu düşünüyorum. Bu arada bisikletinizi alıp giden arkadaşınıza ki; sizden habersiz. Bizim burda a paslanmis eski bir bisiklet var. En önemlisi sele si yok sadece sele borusu var kendisini onunla can-i gönülden gezdirmek isterim.

• Beğen
Tepkiler: 7haiku ve sa7mamir
@Ulaş Çavuşoğlu En basitinden şurada '' (link) '' ki yazılmış çoğu şey gerçekten doğru yaklaşık 6 yıldır fixed kullanıyorum bu bisikletimin başına bişey gelse yine fixed alırım bence bağımlılık yapıyor.

@sa7mamir bu arada fixed bisikletini çok hoş bir rengi var. Kilidi er dikkatimi çekti çelik halayi kilitler filan güvenlik had safhada:)

• Beğen
Tepkiler: OguzGyan
@cervèlo Turuncusu vardı ama Eskişehir'de yoktu bu son kalmış benimde baya hoşuma gitti rengi düşünmedim hiç. Kilide gelincede insanın başına gelince öğreniyor biraz araştırıp öyle seçtim kilidide.

• Beğen
Tepkiler: cervèlo
Geri