Scudo Sports

Fixed gear bisikletim çalındı.

sa7mamir

Üye
Tepki
8
Merhaba yaklaşık 6 yıldır severek kullandığım ve gözüm gibi baktığım bisikletim 22 ağustos akşam 19:00 - 23 ağustos 20:00 saatleri arasında oturduğum apartmanın bodrumundan çalındı. Apartmanımızın yanındaki aile sağlık merkezinin güvenlik kameraları var fakat salı günü akşam görüntüleri verebileceklerini söylediler. Belirgin özelliği olarak seleden aynakola inen boru çok belirgin bir şekilde kaynaklıdır. Geçen sene kırıldığını farkettikten sonra gsf'den arkadaşıma kaynatmıştım. Heryerini değiştirseler bile orayı kapatamazlar. Bu arada bisiklet Eskişehir Kırmızıtoprak mah. Yörük sokak'tan çalınmıştır.

Dosyalar

• fixim.jpg
    fixim.jpg
    164,6 KB · Okunma: 297
Scudo
Çok geçmiş olsun. Çalanlar inşallah bulunur dicem ancak bulunsa bile caaanım ülkemizde hırsızlığın cezası yok. İnşallah en yakın zamanda bisikletin tekrar eline geçer. Sağlıcakla kal.

Geçmiş olsun..

Geçmiş olsun.. Umarım bulunur bisikletin..

geçmiş olsun hocam Umarım en kısa süre içerisinde bulunur bisikletiniz.

İyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim. Bir hafta kadar daha bekleyip bulamassam carraro fixie almaya karar verdim.

Pislik herifler. Umarım tez zamanda bulunur. Geçmiş olsun.

Benimde çalınalı 1 hafta oluyor ama bulamadım.Bende vazgeçip yenisini aldım.Umarım bulursunuz.Geçmiş olsun.

@sa7mamir çok geçmiş olsun artık bisikletimizi kendi oturduğumuz evin bodrumuna bile koyamıyoruz inşallah en kısa zamanda bisikletinize kavuşursunuz çalanlar da ceza(!) larını çeker:(

@sa7mamir
Nerde calimdigini vb yazarsaniz cok daha iyi olur daha gecen bi arkadasin bisikleti bulundu
Bit pazarlarinda satiyolar forumcular eminim yardimci olacaktir bisikletn baska resmi varsa ekleyin ve resmi tam boy koyn (konuya giren direk gorsun)
Gecmis olsun

@gmfaruk Zaten bisikletim cuma-cumartesi arası çalındı ve pazar günü ilk iş bit pazarına gittim. Sürekli bisiklet toplayıp satan yaşlı bir amca var ona tarif edip numaramı bıraktım. İlk konuyu açarken unutmuşum sonradan ekledim bisikletim Eskişehir Kırmızıtoprak mahallesi Yörük sokaktan çalındı. Tekrar ilginiz için teşekkürler.

Eğer bulamazsan diğer tarafta Rabb' im, çalanı karşına çıkaracaktır.Bu dünyada olmazsa öteki dünyada hesaplaşırsın onunla

Çalınan bisikletimden ümidi kestim bugün gidip Carraro Fixie satın aldım. Tekrar ilginiz için teşekkürler...

Güvenlik kamerasından bir şey çıkmadı mı?

@sa7mamir geçmiş olsun bu arada yeni bisikletinizde hayırlı olsun.Eve çıkarma imkanınız varsa evde muhafaza edin bisikletinizi.Yeni bisikletin fotolarını bekliyoruz.Kazasız pedallamalar...

@liteon Görüntüleri alamadık kameralar 3. katta oturan ve sürekli bisikletleri çalınan isveçli apartman sakinlerininmiş. Evin görüntüleriyle karışık olduğunu söyleyip flash diskimi boş olarak geri verdiler :(

Geri