Scudo Sports

Fitnes + bisiklet

Bisiklet sever 93

Pejocu genç :-)
Tepki
495
İsim
Mert
Başlangıç
2016—17
Bisiklet
Diğer
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Herkese merhaba benim herkese yeni bir sorum olacak ben şimdi hem fitnese başlayıp bisiklet teki performansımı arttırmak isiyorum önümüzdeki ay bu işe başlamak istiyorum ama benim çok fitnes ile pek tecrübem yok işte sormak istediğim şey ben hangi beslenme şekli veya hangi aletler bunun için uygun ve lütfen tecrübeli insanlar cevap verirse sevinirim

Scudo
sürekli bisiklete binip diğer yandan düzenli bir şekilde salon sporu yapmak seni yıpratabilirVücudunda belli bir kapistesi var.Sağlıklı ve düzenli beslenme spordan önce vücudun ilk ihtiyacı.Yaktığın kalori aldığın protein dengesi vs.Salonlarda senin performansını artıracak bir çok alet mevcut.Haftalık bir programa bağlı kalıp salon ve bisiklet antremanlarında kendi limitlerini artırabilirsin

@Bisiklet sever 93 Fitness sürecini incelme, sıkılaşma ve güçlenme şeklinde 3 ana program olarak düşünebilirsiniz. Her programın kendi içinde yeni, orta ve ileri düzey olarak derecelendirmesi yapılacaktır. Her dereceye uygun aerobik ve kondisyon çalışmaları düzenlenecektir.

Hiç bir şey bilmiyorsanız, yaşadığınız bölgedeki kurumsal fitness kulüplerinden birine üye olun. Size özel bir program hazırlatın ve yavaş yavaş düzeyinizi arttırarak forma girin.

Geri