Scudo Sports

Fıstık ezmesi beni uçuruyor

@Ahmetgitar

Olmadi simdi. Sekersiz ve uygun fiyatli fistik ezmesi buldum diye sevinmistim.

Scudo
Fistik ezmesi on numaradir arkadaslar kas gelisimi icin birebirdir ev yapimi ya da a 101 den aliniz . Elma muz uzerine surup yiyiniz cukulatayi sekerlemeleri keserseniz fistik ezmesiyle kilo bile verirsiniz

Bu arada 5kg ayiklanmis kiyilmis fistik 45tl

@celikkadro maalesef. Calve şeker ve tuzsuz ama pahalı.
Diğer yandan bu üründe de kullanılan şeker ve tuz çok fazla değil. Şekerle ilgili sorununuz yoksa rahatlıkla yiyebilirsiniz.

@Ahmetgitar
Bence ille de katkısız olmalı diye bu kadar takmamalıyız. Hazır bir üründe illa ki katkı olacak. Katkısız isteyen evinde kendi yapmalı. Sonuçta bu ürünler genel olarak en az 1 yıllık kullanma süresine sahipler. Hiçbir katkısız ürünü 1 yıl boyunca bozulmadan muhafaza edemezsiniz.

@Ahmetgitar

'tuzsuz ve şekersiz de üretiyor' demem gerekiyormuş. Ama bahsettiğim illerde bulamadım.

@Ömer İlker doğrusu iki tane çeşidini biliyorum. Birisi ballı olan diğeri sade. İkisinde de şeker ve tuz mevcut.
Bir üçüncü modeli varsa şayet mutlu olurum ama görmedim de duymadım da.

Çiğ fıstık + bal (%5)
evde kendiniz yapın eğer gerçekten fayda görmek istiyorsanız tabi..

Bahsettiğiniz maddelerde sadece yazanlar yok.Türk gıda kodeksi bir çok açığı olan bir sistem.Koruyucu haricinde yazılıp belirtilmesi gerekmeyen bir çok standart katkı maddesi var.İyi araştırın biz ne yiyormuşuz diyeceksiniz..

Canan Karatay kitaplarını okuyun.
Tüm soruların cevapları orda.
Ben Canan Karatay beslenmesi uyguluyorum.
Daha önceleri büyük bir hevesle Calve fıstık ezmesi yediğim zamanlar da olmuştu, reflü şikayetim tekrarlayınca bıraktım tabi.
özetle; Fıstık , ceviz kabuklu alınacak, afiyetle yenecek.

Yalniz arkadaslar dikkat edin fistik cok alerjik bir besin yogun aktiveteler sirasinda alerjik etkisi daha hizli baslayabiliyor. Testini yaptirmanzi tavsiye ederim.

@vela2016

Abi beni kesinlikle yanlis anlama, hatta yanlis anlarsan özür dileyip yorumumu kaldirabilirim.

Basligi ilk okudugumda aklima direk olarak KOLPAÇINO"DAKI SABRI ABI geldi :)

Özellikle Safak Sezer"in "Sabri abiye bu aralar bisey oldu, bir kanatlari eksik yani" sahnesi :)

Kendiniz, blender da çekerek de yapabilirsiniz.
Hiç bir şey eklemeden sadece fıstığı çekiyorsunuz tuzsuz ve şekersiz uygun fiyatlı fıstık ezmesi :)

• Beğen
Tepkiler: A.Tahsin
@Godzilla
Sahneyi bilmiyorum, yanlış anlamam :)

@Özgün
Fıstıktaki protein oranı fındıktan daha yüksek iken, yağ oranı ise fındıktan daha düşüktür. Yani fıstık, fındığa oranla daha iyi besin değerine sahiptir diyebiliriz kanımca.

@vela2016 Orada bahsedilen lezzetti ama kaçırmışsınız. :)

@Burakcycle Özellikle kavrulmamış fındık alıp blenderda karıştırıp kaşık kaşık yemek çok keyifli, tabi yanında bir iki yudum ada çayıyla :)
Fıstık için henüz denemedim blenderi. Her türlü kavanoza girmiş market ürününe karşıyım.

Dün canim iyice cekti ve a101 den fistik ezmesi aldim. Ancak tadı hic hosuma gitmedi :( Ne yapsam güzel olabilir :(

@Auron Sanchez

Hocam ben de aliyordum oradan sekerli ve sekersiz olarak iki cesidi var ancak icerigine bakarsan whey protein katkili diye gorursun zararli degil ama katkili iste.

Ben toptancidan 5kg ayiklanmis fistik aliyorum fiyati 45 tl gayet uygun bence katkisiz dogal sonra sumutie aletinde ezme haline getiriyorum . Normalde kg fiyati 14 tl fistigin ve kabuklu... benim aldigim hem kiyilmis halde hem de kabuksuz : )

Dosyalar

• 20161007_093624.jpg
    20161007_093624.jpg
    152,2 KB · Okunma: 52
@A.Tahsin
Gördüm hocam whey yazıyor içeriğinde de tadı pek hoşuma gitmedi ya bir kaşık aldım, bi değişik oldum yiyemedim :D Biraz kuru gibi, hafifte tuzlu geldi :D

Az önce denendi onaylandı.
2 adet muz
1-2 yemek kaşığı fıstık ezmesi
1 çay kaşığı toz zencefil
1 çay kaşığı tarçın
1 adet limon suyu
1 tatlı kaşığı bal/pekmez yada her ikisi.

Blender dan püre haline getirilir.

Muazzam bir lezzet.

Turlarda mola da kaşıkla dur....

@vela2016 okudunuz mu?

Sonra pedallama üç [emoji16][emoji16][emoji16]

ASUS_Z00ED cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@BarisBJK

Hocam Canan Karatay geçen hafta yulaf yemeyin, yulaf insan yiyecegi degildir diyordu.

Ne kadar dogrudur bilemiyorum.

Geri