Merhabalar, fiyat epey uygun. Ama stok 1 adet. Yorumlarda kium değil karbon raylı olduğu soylenmiş(160 gr). Bu haliyle de fırsat ama karbonsa daha iyi bir fırsat.
Düzenleme: Beklediğimden fazla durduktan sonra stok bitti.
(link)
Çok uygun fiyatlı değil ama indirime girmiş. 44 numara karbon spd-sl ayakkabı. Belki bir forumdaşın takip ettiği bir ayakkabıdir. 28 cm e tekabül ediyor.
Newgb koduyla, 40 pound. Kargo vergi dahil 470 tl civarına geliyor.
(link)
Kendim ücretsiz aldıktan sonra ne olur ne olmaz diyerek kontrol amaçlı ofiste yan odadaki arkadaşıma linki gönderip tekrar kontrol ettim. Uygulama henüz ücretsiz.
Şok markete telefon tutucu, üst boruya sabitlenmeli 2 taraflı çanta gelmiştir. Fiyat 29.90 TL.
Aslinda canta gayet kaliteli ben cok sevdim ancak çantayı kadroya sabitleyemedim. Cırtcirtlarin bir yere cirtcirtlayamadim.
Düzeltme: Üründe hata olduğu gorusundeydim lakin biraz ugrastiktan sonra cantayi bisikletime oldurdum. Benim Cavalier Aero kadro olduğu için alin borusu kalın ve üst boru yere paralel oldugundan dolayi alt boruyla arası açık.
Son fotoğrafları da yukleyim. Fikrim olumlu yonde değişti Decathlon fiyatinin da 70 tl oldugunu ogrendikten sonra ürüne kanim kaynadi 😁
Bir ürünün adının başına "bisiklet" kelimesi eklendiğinde fiyat doğrudan artıyor. Gözlük arayışı içinde olanların değerlendirebileceği bilindik bir firmanın kaliteli ürünü.
(link)