Scudo Sports

Fırsat Reyonu

@Serkan Mıstınoğlu
hangi decathlon ?
Eğer Ankara ise hemen giderim , zira aynısını 69 tl ye aldım 4 gün önce :)

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Scudo
@Serkan Mıstınoğlu
keşke bir arkadaş yardımcı olsa da edinebilsek, var mı yardımcı olabilecek bir forumdaş?

Arkadaşlar demin telefon açtım ankara kentpark da var o ceketten 69 tl.
istanbul da olan yerde sanırım fiyat biraz daha düşmüş.
Eğer Ankaradan isteyen olursa bir şekilde alır ulaştırabilirim.

@OnurÖzdağ
Ben dün gittim pek birşey göremedim. Sadece ruzgarliklar vardı. 80 den 50 ye düşmüştü.

• Beğen
Tepkiler: OnurÖzdağ
Mall of Decathlon indirimi gayet iyi, yakınlarında olan arkadaşlar , ihtiyacı olanlar kaçırmasın, bize de 2 adet yollasın:)

N11'de kullanabileceğiniz indirim kodları;

Sadece mutfak kagetorisinde kullanılabilen %50 indirim kuponu kodu. 1 adettir işine yarayan kullansın.

Kod:
5831559

50 ve 75 TL ve üzeri alışveriş için geçerli 5 ve 10 TL indirim kuponu kodu. Elektronik Telefon & Aksesuarları, Süpermarket, Mücevher & Saat Altın & Gümüş kategorilerinde geçerli

Kod:
5872652
5 TL

Kod:
5872653
10 TL

Gözlük kategorisinde %10 indirim kuponu

Kod:
5851550

İç lastik 2 liraya bedavaymış.
İzmir Optimumdaki decathlonda btwinin küçük sele altı çantası 10 liraya düşmüştü. Giyimlere pek bakamadım.
Yakında tekrar gidip indirimdekilere tek tek bakayım. Bilgi vereceğim

@NewStyle
Merter marmara forum

@hakanemrez @Serkan Mıstınoğlu
Arkadaşlar, Bana bisiklet üstünde yağmurlu ve rüzgarlı havalarda giymek için Decathlondan (link) Siyah ya da Lacivert renk L-XL beden lazım. Yakınlarında dekatlon mağazası olan arkadaşlar uğradığında bakarlar ve haber ederse sevinirim. Hele ki indirimde ise hemen alsın parasını yollarım :)

@hakanemrez

Hocam doğunun soğuğunda ne kadar termal içlikle de giysem işime yaramıyor bu türler.
Hava -10 ile -20 arasında iken işe gidip gelmek için hem işyerinde sırıtmayacak hemde kendinden polarlı olan kar ve yağmur suyu tutmayan rainwarm 300 modeli daha kullanışlı. Termal içlikle de soğuğa karşı dayanıklılığı arttırınca sıkıntı olmaz Hem iş yerinde üzerimden çıkartmadan da çalışmaya devam ederim

Arkadaşlar Decathlondan 69 tl fiyata almış olduğum kırmızı montu denedim gayet güzel.
Birde Ankara'da olanlar için şu ürünü tavsiye ederim, 20 tl ye bir tayt aldım içindeki malzeme yumuşacık ve hiç kaşındırma yapmadı ve çok sıcak tuttu. Ben o taytın üstüne btwin kısa shortu giyiyorum sonuç gayet güzel.

İndirim varken kaçırmayın derim.
ae9fc1b8-0ba2-42e6-9113-611afd998dc2.jpg

Taytı alacaklar için ise fotosunu çektim ürün şu:
1f7f6d5c-42bf-4dec-9f62-2b00638418b4.jpg

@endersemiz
Ben de tam bu ürünü anlatıyordum denk geldi :)

Geri