Scudo Sports

Fırsat Reyonu

@iksis

Wiggle alışverişim sonrası wiggle ile alakasız bir yerden yüksek miktarda(1.313TL) çekim yapmaya çalışmışlar, neyseki kartım onay vermemiş. Yıllardır kullandığım, sayısız internet alışverişi yaptığım kartımdan gerçekleşti bu olay. Wiggle alışverişimden 10-15 saat sonra oldu... Kartı kapattım, şu an sorun kalmadı.
Açtığım başlık:
Wiggle'dan yaptığım alışverişin üzerinden 24 saat geçmeden, soyulmaya çalışılmam

Scudo
Kredi kartlarını her türlü sanal alışverişe kapatıp sanal kart ile alışveriş yapılmalı. Pek çok Arkadaşım bu şekilde dolandırıldı. Sanal kart çok önemli bir güvenlik sağlıyor.

• Beğen
Tepkiler: bysutcu ve Atasoy
(link)

(link)

Termal çorap 3 al 2 ode yapmislar +sepette%21 indirim

1 maske 3 çorap kargo dahil 30 lira yapiyo

n11.com da şöyle bir indirim kuponum var, isteyene verebilirim.

20 TL20 TL Kupon
125 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir.Geçerli Tarih Aralığı: 23.12.2016 - 02.01.2017
40 TL40 TL Kupon
275 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir.Geçerli Tarih Aralığı: 23.12.2016 - 02.01.2017

• Beğen
Tepkiler: sivribey
@sivribey bende bu markanın askerdeyken aldıgım termal çorabı var hıcbır işe yaramıyo.askerdede 8 lira vermiştim zamanında:)ama hiç bi işe yaramadı.:) -30 -35 te denendi. artı olarak gecen pazar gunu denedım oradada bı ıse yaramadı.ayaklarım buz kestı vallahı.

@muhiddin 3 tane siparis verdim...hb da yorumlarına guvenerek...Deneyecez mecbur..ayakda ter tutmasın yeter benim için

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
@sivribey

benım tecrube ettıgım kadarıyla bıraz terleme yaptı.oyle oldugu ıcın de üşüdü haliyle:)inşaallah memnun kalırsın.

• Beğen
@sivribey
Bende de terleme olmuştu, zemine değen bölümler kısa sürede dökülünce terleme kesildi :)

• Beğen
Arkadaşlar decathlon da 80-90liralık kısa bib-short'u (500 modeli) bugün 30 tl'ya aldım.Kentpark decathlon'da satılıyordu.Siteye baktım da ürün linkini bulamadım.İhtiyacı olanlar bu fırsatı kaçırmasın derim.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf G. ve Groims
erdoğanlarda 2016 cube attain gtc 4500 tl havale ile. karbon yol arayanlar değerlendirsin

Decathlonlara uğrayın yakınınızdaki. Sezon sonu indirimleri var

(link)

big_563d4fc1f5294310bccdad89d494dfa7.jpg
big_a3f8060c84e64f5b9d4b3d0b00cab19f.jpg

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Bu cihaz sitede 79.90 görünüyor ama mağazalarda 39.90. Yakalayabilen kaçırmasın
(link)

Cihazın yurt dışı fiyatı 25€
(link)

@ÇaNakkaLeRuHu Bende bu yat reyonuna bakmıştım ama bisiklet üzerinde efor sarfedip terleyince kötü olur diye düşünüp almadım. Su ve rüzgar geçirmemezlik mühim ama ilk rampada su içinde kalmamak lazım saunada gibi :)
Bisiklet üzerinde deneyince de yorumlarınızı bekliyorum

• Beğen
Tepkiler: kobalamin
@BerkEvren

Ne yaparsan yap zaten ter içinde kalıyorsun efor sarfederken. İç atlet, forma ve mont konuda mevcut ( Kış için almayı düşündüklerim sizce fazla mı nasıl? ) hepsi ter ileten cinsten. bu da en üstte rüzgarı ve aşırı yağışı kesmesi için gerekli. Bu şekilde İnşaAllah sağanak yağmurda bile giderim diye düşünüyorum :komik:. Deneyince bilahere tecrübelerimi aktaracağım İnşaAllah..

Ben önermiyorum Bunun laciverti var giyemiyorum su içinde kalıyorum terleyip üstünde kuruması daha sakat

(link)

Marintek, bisiklet piyasasından hafiften çekileceği için ürünleri temizleme indirimi yapmış deniyor. Bakmakta fayda var.

Benim denk geldiğim birkaç iyi ürün:
(link)
(link)
(link)
(link)
S bedenler kalmış sadece

Konuyla alakasız mesajları birazdan elleyeceğim o_O

-----------------------------------------------------------------------------------------------

34 mesaj silindi. Sürekli sorular sorup tavsiye isteyen 2 kişi konudan uzaklaştırıldı :ckskc:

@trainspotting35
Bu ayakkabının kırmızı siyah renklerde olanı Decathlon mağazalarında 199 lira diye biliyorum.
(link)

• Beğen
Tepkiler: hollyland62
Arkadaşlar Mall of decathlonda bib şortlar sadece s beden var 20 tl 99 dan düşmüş, neopran kadro koruyucu 28 den 5 TL ye düşmüş, 700 bisiklet tayti 90 dan 20 ye düşmüş, 300 mtb sortu mavi sadece xxxl var 60 dan 10 a düşmüş, 300 bisiklet tayti 60 dan 20 ye düşmüş sadece xxxl var bilginize

Geri