Scudo Sports

Fırsat Reyonu

(link)

Rockrider 580, 2000 lira olmuş. RS maşa, deore set ve genel olarak iyi bir donanıma sahip.

Scudo
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160902/49b8aa813438bf0f8c7f0673d9513af3.jpg
Komple karbon için iyi fiyat.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: sahbaz061
Bugün KTM bisikletin yetkili satıcısı KTM'nin bisikletlerinde %10 gibi bir indirim yaptığını söyledi ilgilenenler olursa bir bakabilirler.

Merida 2015 modellerde hatırı sayılır bir indirim var %25-30 dolaylarında, değerlendirilebilir

@Luccini Nerede hocam , yol bakıyorum max 3 bine kadar , en azında 105li birşey bulabilirmiyim ?

@kaskreis yollarda var mı bilmiyorum ben mtb almayı düşünüyorum, siteler: aydınmotobike,sedeabisiklet,bike&outdoor...

@kaskreis (link) 3.250 TL ama gayet alınası bir seçenek diye düşünüyorum.

@sahbaz061 Ben 2. el canyon endurace 7.0 düşünüyordum,2015 model ve 2800 civarıydı .Acaba bu meridayı bayiden pazarlıkla en fazla ne kadar düşürebiliriz?

@kaskreis
Arkadaslar lutfen ozelden yazisin

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Javerno
balçovadaki decathlon mağazasında bu ürüne denk geldim, hemen kaptım bi tane..
- teri dışarı atma özelliği
- koltukaltının fileli olması
- fermuarlı yaka

bu fiyata bu fırsat kaçmaz ;)

https://i.hizliresim.com/pEXO4N.jpg

(link)

Bisikletciden.com adresinde Salcano bisikletlerde indirim vardi. Ozellikle dikkatimi ceken xrs040 sora bisiklet 2 binden 1500 civarina dusmustu.

(link)

@Bango Aynı sitede carraro cr-cx giro 2.300 tl. Diğer sitelere göre fiyat cok uygun geldi. Güvenilir mi acaba site?

Arkadaşlar tchibo'da şöyle bir ürün indirime girmiş. Ben katlanır bisikletim için almayı düşünüyorum.

(link)

@Aazam
Hocam bu ürün genelde hollanda tipi bisikletler de oluyor,sizin katlanırda görüntüyü bozar mı acaba?birde selesinin rahatlık durumu nedir bilmiyoruz

@Dağhan bakıcam bakalım. Bisiklet beyaz renk diye düşünüyorum. Elime geçtiğinde foto atarım.

Hayırlısı olsun hocam,bekliyoruz

(link)

Arkadaslar merida da sağlam indirim var. İhtiyacı olana..

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
Geri