Scudo Sports

Fırsat Reyonu

@alper 76 bende aldım askılı 300 modelinden. biraz ince 10 dereceye kadar güzel ama ben üşüdüğümü hissettim 10 derece altında. 181 boyum 61 kiloyum Bende M kullanıyorum S baya dar olurmuş galiba.

Scudo
Kısa tayt (yazı düşünenler için) ciddi tavsiyem Funkier olur MERLIN den...Tamma fırsat olmayabilir ama ürün gerçekten iyi
(link)

• Beğen
Tepkiler: Mert S.
@Emre Tekinarslan Emre dostum 10 derecelerde dediğin gibi soğuğu hissettiriyor ama ince bir içlik giyilebilir içine. Başka türlüsü var mı bilmiyorum benim aldığım ilk uuzn tayt-mayo oldugu için ben alıgım fiyat açısından (20TL) kaliteye hayran oldum, çünkü okula gidince asıp kurutabiliyorum :)

@alper 76 20 liraya gerçekten çok iyi fiyat açısından ben gayet memnunum. İçine içlik giymektense (zaten dar hocam :) ) üzerine dar paça eşofman giyiyorum ben. daha iyi oluyor kanımca.

Doğrudur, içlik derken çok ince termaller var mesela benim dağcılıkta kullandıgım kadın çorabı gibi La Fuma 8000 gibi. Bunların iyi tarafı da bu işte var yok anlamıyorsun bir de içerdiği suyu iten malzemeler nedeniyle seni ıslak hisettirmiyor.
Denemedim ancak havalar soğuyor ve yakında denemem gerekecek, çünkü geçen gün lasitk patladı ve bisikletin yanında yürürken dondum resmen.

Mont gibi şeyi tavsiye ediyorum ancak linki mink yok şimdi web ten baktım. olması resmini çekip koyarım. Akıllı telefonum olmadıgı için bir ugrayın yolunuz düşerse. Fosforlu yeşil renginde omuz kısmlarında mıknatıslı açılıp kapanan cepler var gerektiğinde rüzgar alabilsin diye. Ürün süper 55TL
en kısa zamanda rsim atacağım

• Beğen
Tepkiler: Barış TURAN
@alper 76 bisikletten inince anlıyor insan üşüdüğünü ve bi kere üşüyünce ısınana kadar titreyen gidonlar... :D

• Beğen
Tepkiler: alper 76
@Emre Tekinarslan
Benim en çok kulaklarım donuyor sabahları ısınana kadar güneş doğsun diye dua ediyorum resmen, olabildiğince kadansla gitmeye çalışıyorum ısınmak için..
EVOLITE çok iyi markadır, en kısa zamanda bundan almam lazım. Fiyat iyi benzerleri decathlonda 30 dan aşağı değil ancak elime almadan tavsiye edemem
(link)
20TL

@alper 76
Uzun zamandır bunu almayı düşünüyodum fakat bugün decathlondan Aerofit 900'ü aynı fiyata görünce alıyım dedim, sizce kötü mü yaptım :D (link)

Bisikleti aldigima gore artik bu basligi guzelce takip etmek lazim :)

Ben 12 derece civarında 300 uzun tayt, 300 uzun kollu içlik, üstüne kısa kollu yazlık forma, en üst kısma da Tchibo'dan aldığım rüzgarlığı giydim. Benim için tek sorun ayakkabı kılıfı olmamasıydı, onun dışında yüzümü buff ile örttüm.

@alper 76 eğer alırsanız kullandıktan sonra bilgi verin lütfen :)

@alper 76 sen memnunum diyorsan senin söylediğin gibi sade şort alırım herhalde abi. Malum 92 küsür kilo birine sportik kıyafetler ancak ve ancak bol ise yakışıyor :)

@alper 76 Şunu da bi değerlendirin. Kullanıyorum, menunum. İki tane alıp dönüşümlü kullanılırsa daha verimli olur:
(link)

@Mert S. Kalite olarak üzeceğini sanmam ama sanki arka tarafındaki şeritli kısımdan içi gösteriyor.

• Beğen
Tepkiler: Mert S.
@liteon
Neyse gelsin bakalım begenmezsem iade ederim. Tesekkurler :)

• Beğen
Tepkiler: liteon
Yazıldı mı göremedim ama Orbea Urban yılbaşına kadar çılgın indirime girmiş arkadaşlar ;

(link)

• Beğen
Tepkiler: Zafer KAPLAN
@katran

Boy:178cm
Kilo:80kg
Göğüs:110cm
Bel:85cm
Kalça:100cm
İç bacak:80cm

(link)
L beden kalça, bel tam, paçalar 4-5 cm uzun

(link)
L beden tam, ped biraz geride kalıyor yol bisikleti için ilk 1000km ok sonrasında ped mefta

(link)
L beden, dar kesim, tam oturuyor, belinde kaydırmaz silikon yok ve bel biraz geniş

(link)
L beden, normal kesim yazlık, fiyatına göre idare eder

(link)
L beden, dar kesim, dört dörtlük kalıp, beden, işçilik, kumaş, cepler, en sevdiğim forma her kuruşu hakediyor, yazın ikinci bir deri gibi sürekli üstümde

(link)
M/L beden, üst kısmı çok yukarı çekince lastikleri bacağı sıkıyor ve rahatsız ediyor, biraz aşağıda bırakılmalı, 5 dereceye kadar iyi daha altında denemedim.

(link)
L beden, 5 dereceye kadar üşütmedi daha altında denemedim, kalın polar rüzgar geçirmiyor, su geçirir.

(link)
standart beden, piyasadaki diğer ürünlere göre ince, bu bir avantaj yazın kullanımı daha rahat,

(link)
M/L beden, dar kesim, 5 derece ve altı için piyasadaki en iyi kalın içliklerden biri,

(link)
L beden, soğuk/serin mevsim, her sporun içliği, ikinci bir deri gibi ne kadar terlerseniz terleyin üzerinizde kuruyan efsane bir ürün, bulursanız fiyatına bakmadan hemen alın.

(link)
M beden, dar kesim, göğüs ve kollarda rüzgar koruma, kritik bölgelerde ter atan lycra kumaş, koşu montu ancak bisiklette de çok kullanışlı, renk, kumaş, kesim, dikiş, model, 1. sınıf. (bedeni kalmamış)

şimdilik bu kadar aklıma geldikçe eklerim

Tchibo'da ayaklı pompa yine indirimde 44,95'den 26,95'e düşmüş
Fiyatına göre iyi duruyor ama kullananlarında yorumunu almak isterim.

(link)

• Beğen
Tepkiler: PeDaLLı-YoRuM
@Murat Inan hocam ben kullanıyorum. Aracımın lastiklerini de gerektiğinde bununla şişiriyorum. 80-90 psi rahatlıkla basılabiliyor. Yol bisikletimin tekerine 100 psi bastım. 100 psi den sonrası biraz zor olabilir.

Geri