Scudo Sports

Fırsat Reyonu

U kilidin tek kötü yanı ağaç veya direğe kitlenemiyor

Scudo
TCHIBO dan kilit almayın arkadaşlar.
Ben en babasını almıştım ve bir gün anahtarın ucunda baktım ki kilit göbeği duruyor...oldugu gibi göbeği çıkmıştı kilidin. Böyle kol gibi kalın motorsiklet kilidinin nasıl olup da bu kada boktan olabildiğine şaşırmıştım. Kıyafet filan alın vs de kilitleri cidden dandik ben önermiyorum. siz bilirsiniz

Tchibo da bir çok ürüne indirim yapmışlar mobilden yapılan alışverişte %10 daha indiriyor. Aşağıdaki rüzgar korumalı mont 65tl mobilden 60a felan geliyor. Bedeni uyan varsa tavsiye ederim.

http://ws2-media1.tchibo-content.de/newmedia/art_img/MAIN_ALT_HD_4-IMPORTED/b1b555c9cab29b33/.jpg

(link)

• Beğen
Tepkiler: Ersin savaş
beyler o mu bumu bisiklet için arkadacebide var bunun kumaş kalitesi hangisi iyi acep (link)

• Beğen
Tepkiler: Zafer KAPLAN
@Mehmet H. İkisini de değerlendirebilirsiniz. Bende Diğerini 80,00 TL ye almıştım. İkiside indirime girmiş güzel ceketler. Dün 85 km lik bir tur ile test ettim. Sabah 08:00 de çıktım, gerçekten soğuktu. içimde içlik, üzerinde kısa kollu mayo ve bu vardı. öğleden sonra hava iyice ısındığında ise çıkarıp koyabileceğim bir çanta aradım ama yoktu tabi, memnunum.

• Beğen
Tepkiler: Mehmet H.
Merhabalar,
Ford marka alyan - tornavida setleri hızlıal'da indirime girmiş. Kargo'da bedava. Yararlanmak isteyen arkadaşlar faydalanabilir.

Tornavida takımı: (link)
Alyan takımı: (link)

@Emre Tekinarslan
Şahsen tek tek alıp kullanmayı tercih etsemde malzeme kalitesinden bahsetmek isterim.Krom vanadyum malzeme oldukça saglam.Yani öyle kıytırık alyan setlerinden degil.Almak isteyenler kaçırmasın derim.

• Beğen
Tepkiler: sspl
@Barış TURAN Aybaşına denk gelirse alıcam 2sini :) bende stanley alyan seti var ama bisiklette taşınmıyor o da tek tek :)

• Beğen
Tepkiler: Barış TURAN
Ben 300 modelini almıştım içi polarlı çok iyi kaliteydi ama ped yerine dandikten bir sünger vardı. Ama 20TL ye de BEDAVAYDI. Şimdi bunun 500'ünü 50TL ye indirmişler
Benimkinden memnunum giriş sınıfı oldugu belli ama bu havalrda çok iyi iş yapıyor. Eminim 500 çok daha iyidir. ihtiyacı olan düşünebilir...(KISA)
(link)
50TL
Bir de uzunu var içi jelliymiş
(link)
(UZUN)

Decathlon baya coşmuş :D Yaz için güzel bir yatırım gibi..
(link)

btwin şortlarını kullanan arkadaşlar kendi boy ve kilolarını, ayrıca aldıkları ürünün adını ve ölçüsünü yazabilirler mi? Bu şekilde bizim gibi decathlon.com dan alışveriş yapanlar faydalanabilirler.

decatlonda bisiklet montları bitmiş yalnız, ne zaman ekleyecekler acaba yenilerini

@menderes26 700 modelinin S bedenini geçen hafta içinde sipariş verdim, geldi fakat bedeni küçük geldiği için hemen iade ettim hala siteye konmadı. Yerine aynı akşam M beden 500 modelini sipariş geçtim geldi, daha test etme fırsatım olmadı fakat 700 modeli gerçekten kaliteli olduğunu belli eden bir üründü. 500' de ise fikrimi ancak test ettiğimde paylaşabilirim. Ayrıca tchibo nun yeşil olan (link) unuda aldım ve memnunum. Şu an indirim de..

@Saturn aramızda yaklaşık 20 kg var(yaklaşık dediysem 19 buçuk kg falan). Bana olsa olsa xl olur. Belki o bile olmayabilir

@katran 1.82 boy 80kg M cuk oturdu bende 300 uzun var dostum 20TL ye burada bir arkadaş yazınca atlamış almıştım.

Linkini buraya atamayacağım iki tane de reflektörlü rüzgarlık ve uzun kollu sweat shirt aldım tanesi 55Tl den. Görerek deneyerek alınmasını tavsiye ederim yine M bedendi gepsi ve süper oldu. Bir kaç defadır deniyorum 12dereceye kadar hareketli tempoda iyi ancak daha düşük sıcaklıklarda veya yavaş tempoda adamı üşütür içlik lazım.
ihtiyacı olan reflektörlü kıyafetleri kaçırmasın rüzgarlık 55TL ye iyi, gele diğeri cidden güzel

Geri