Scudo Sports

Fırsat Reyonu

Scudo
(link) dekatlonun şu taytını tavsiye ediyorum. çok rahat bir pede sahip. ihtiyacım olsa gider hemen alırdım. hazır şuan indirimdeyken kaçırmayın derim.

@hogutmen Türkiyede satılanlar da yerli malı değil meraketmeyin:) (grupset, jant,vb büyük kalemlerden bahsediyorum)

Yerli olan mal varmı?
vidasına kadar ithal ediliyor ve milyonlarca dolar yurtdışına akıyor.

3 kuruşluk mallarını uzay sanayi imalatı gibi göstermeleri insanı deli ediyor.
Yerli,merli marka yok. Sadece montaj var. O da atölye seviyesinden. ( algı bazında )

2.5 ayda pasmı olurmuş hemde market bisikletini 5 katı fiyatına.
Birde yağmurda sürmek yanlışmış gibi cümle duyduğumda şalter atıyor.

YAZIK...BİRDE ÜZERİNE YAZSALAR "YAĞMURLU HAVALARDA KULLANILMAZ" :(

Yazacağım. uzun uzun yazacağım. Bakanlığa kadar yazacağım. Doğruları dile getirmek, eleştirmek firmaları kalite anlayışının yükseltmeye sevk eder. Bende buna yardımcı olacağım. Paramızla rezil oluyoruz.SEBİL DAĞITILMIYOR BUNLARı :(

(link)

wiggle de uuzn tayt AERON kullanmadım kullanan varsa bilgilendirebilir, 20$ iyi bir fiyat gibi

@phardon Fiyatının iyi oldugunu düşünüyorum kaliteli midir? kullandınız mı? Benim şimdilik ihtiyacım yok ancak belki düşünen olabilir

• Beğen
Tepkiler: mehmet gumus
@alper 76 Hocam ben kullanıyorum. 120 TL ye şokta kampanya vardı. Bendekinde wifi yok. Fiyatına göre iyi ama görüntü kalitesi GoPro gibi değil. Bir de VLC de falan oynatırken bazo dosyalar hatalı düzelteyim mi falan diyor. Yani ufak tefek sorunları olan ucuz etin yahnisi durumu var ;) Ucuz aksiyon kamerasında sanki Xiaomi Yi daha iyi gibi. Deneyenler yorum yaparsa iyi olur onun için.

kol bacak ısıtıcı nasıl yapıyor bu işi :kötü:

@katran evet. nasıl ısıtıyor?

@1dost hocam kullanmadım ama gereksiz geldi. Yanılmıyorsam kısa kollu formalarda kullanılıyor. Şu mevsimde yeterli olmayabilir. Tabi kullanan arkadaşlar da yorum yaparsa tam olarak bilgi sahibi olabiliriz

• Beğen
Tepkiler: alper 76
U kilit tchibo 15 liraya dusmus ..bisiklet uzerinde tasimak icin biraz buyuk...

(link)

Sağlamsa güzel fiyat ben onguard 8005 modelini aldım 94 tl ye büyük ve ağır ama çaydırıcı

@tanchu Aldim ama daha hic kullanmadim sağlam bir durusu var 15 lirada gayet uygun

Geri