Scudo Sports

Fırsat Reyonu

Scudo
25 lira indirim ile şu lastiği almak istiyorum ama resim biraz kafamı kurcaladı.Lastikler baya tozlu ve cırt ile tutturulmuş.(Erdoğanlarda paketi falan var.) Alsam mı almasam mı durumundayım şu an. (link)

Şuan sipariş verip, yarın ürün hakkında bilgi alırsınız. isterseniz kargoya vermelerini isteyebilir yada iptal edersiniz.

@Hamid Asım
Hamit bey tam tersi high montain bisiklet kullanimina uygun,ayrica bol kesimli demeniz cok komik,gayet dar ve vucudu sariyor,ayrica cepleri cok kullanisli 4 adet cebi var icerisi fileli ve teri disari atmasi icin kol altina yakin fermuarli acilan lanallari var 20000mm ye kadar su geçirmiyor,ruzgar kesinlikle gecirmiyor,ayrica belinizide kapatiyor.Ayrica Türkmali bir üründür dersenizki fransiz naylonunu cok seviyorum buyrun sizin olsun.Ben test ettim onayladim.Camur atmaniza hic gerek yok.

• Beğen
Tepkiler: Yunus M.
@Zafer KAPLAN
High montain kullaniyorum yoksa neden tavsiye edeyim,piyasadaki ürünleri arastirdim cok.Decatlondaki bahsedilen mont tamamen görüntü.Ayni mont arkadasimda var o üşüyor ben üşümüyorum.Ayrica size bi garezim yok,bu sekilde tavsiyede bulunuyosunuz demissiniz ya!

High Mountain Fuji Kapşonlu SoftShell Ceket; sonbahar ve kış aylarında yapacağınız trekking ve tırmanış faaliyetlerinizde, seyahatlerde ya da günlük şehir hayatınızda severek kullanacağınız yüksek su geçirmezlik ve nefes alabilirlik değerlerine sahip, hafif, esnek, şık ve benzerlerine oranla oldukça ekonomik bir cekettir.

20.000 mm su geçirmezlik ve 20.000 gr/24saat nefes alabilirlik değerleri, %100 rüzgar geçirmezlik özelliği ile geniş bir zaman dilimi içinde kullanabileceğiniz bir ceket.
Esnek ve yüksek nefes alabilirliğe sahip Soft Shell kumaş aktivitelerde yüksek hareket kabiliyeti sağlar.Mikropolar iç kaplama soğuk havalarda ideal bir ısı yalıtımı sağlar.Anatomik kapşonu, üzerindeki elastik büzgülerle rahatlıkla ayarlanabilir.
Ceket üzerinde iki adet feramuarlı cep bulunur.Bel kısmındaki elastik büzgü ile ceket içine soğuk hava girmesini engelleyebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Zafer KAPLAN
@tbag45 Yok, yanlış anlaşılma olmasın :) . Orada tam da ifade edememişim. İkisi farklı amaçlar için üretilmiş ürünler olup, iki ürünü de test ettiniz mi acaba tecrübeniz var mı demek istemiştim, sağolun. Tavsiyeniz için teşekkür ediyorum.

High mountain dağ bisikleti için ya da açıklamadaki gibi trekking ve dağcılık faaliyetleri için uygun olabilir ama yol bisikleti için üzerine para verseniz kullanmayacağım bir üründür. Benzerini ben de günlük hayatta zaten kullanıyorum ama iş bisikletle antremana gelince daha nitelikli teknik kıyafetlere ihtiyaç var. Açıklamalarda belirtilen 20.000mm lik kumaşlar çok ağır hava şartları altında kullanılır dağcılık, snowboard, kayak tırmanış vs. Türk malı karşıtı değilim ama kimse kusura bakmasın bir tane bile teknik/performans kıyafeti üreten uluslararası markamız yok.

Dün aksam -3 derecede 26km mesafede polar boyunluk,alt ust termal iclik ile hic sorun yasamadan turu bitirdim.En guzel tarafi ruzgari hic gecirmemesi ve cok hafif olmasi.Türk firmalara destek vermek lazım çünkü piyasada bulunan nort face,solomon tarzi ürünlerin yari fiyatina satiliyor.

• Beğen
@tbag45
kullanmadığınız ürünler hakkında yorum yapıp buradan insanları yanlış yönlendirmeyin, decathlon dan aldığım 700 bisiklet montunu 1 yıldan fazla süredir kullanıyorum rüzgar geçirmeyen,kaliteli bir kumaşa ve kesime sahip bir monttur,naylon falan değil söylediğiniz gibi

Selamlar herkese.CANNONDALE CONTRO modellerinde hatrı sayılır indirimlerle karşınızdayız.Fırsatlardan yararlanmak için takipte kalın saygılar..
(link)
http://bisikletoutlet.myideasoft.com/myassets/slider_pictures/pictures_1_5.jpg

• Beğen
Tepkiler: ElcaSeJawS
@Fırat Y.
Arkadas ne degerli montmus bu ya,decatlon fanatiklerini kizdirdik galiba.Tamam ben Türk mali high montain montu önererek herkesi yanlis yonlendirdim.Decatlon montlarinizla mutluluklar dilerim.

• Beğen
Tepkiler: mehmet gumus
Eldiven ihtiyacı olup fazla bütçe ayıramayanlar şu eldivene bakabilirler.2 gündür kullanıyorum 0 derece civarı sıcaklıklarda 15 km civarı hızlara kadar elleri sıcak tutuyor.Manşet kısmı geniş olduğundan montunuzun kol ağızlarını da içine alıyor dolayısıyla rüzgar girişi olmuyor.İçine ilave eldiven giyme ihtimaline karşın büyük bedenini alırsanız iyi olur.

(link)

• Beğen
Tepkiler: Barış TURAN
@tbag45
Kaan abi nerden ve kaça almıştın ? Bende düşünüyorum da.

Yunus kardesim k2outdoor diye bir siteden aldim,o zaman icin indirim kuponu falanda veriyolardi 180liraydi 160 liraya indirimyle beraber almistim.Gecen gün görüştüğümüzde uzerimde olan montdu.internette forumlari dolasirsan eger high montain hakkinda guzel yorumlari gorebilirsin.Biraz once turdan geldim süreyya taraflarina gittim runtastic havanin -4 derece oldugunu söylüyor.Hic üşümedim desem yalan olmaz.

• Beğen
Aslinda üşüdüm cift corap giymeme ragmen ayaklarim dondu [emoji16]

• Beğen
Geri