ucuz tişört.. sadece 17 TL üstelik fosforlu rengi görünürlük sağlayabilir.Hafif bol kesim, bu gün inceledim slim fit degil ama aşırı geniş de sayılmaz.
(link)
@Barış TURAN walla Barışcığım ürünler süper kaliteli değil ama işe yarıyor, iş görüyor. TSCHıbo dan sadece kahve alırım. Ürünleri bence de C sınıfında...Zamanında bir bisiklet kilidi almıştım dana gibi balın süper güven veren birşeydi bir gün bir baktım kilitlerken anahtarın ucunda kilidin göbeği oldugu gibi duruyor. Orada bitti benim için çibu...bisiklete asla bir sey almam oradan.
@alper 76 henüz almasam da kahveden ötesi yalan benim için.
asırı pahalı benceBi moroutlet ya da face de satıs yapan arkadası n yerni tutamaz.Kilit konusuna gelince göz hapsinden ötesi yalan
şahsen ben tchibo'dan aldığım rüzgarlıktan çok memnunum. siz yine beğenmeyin tabi renkler ve zevkler aynı olsaydı hayat çok monoton olurdu. düşünsene dışarı bi çıkıyorsun herkes ayni kıyafetlerle aynı bisiklete biniyor. oy oyy
Şu sıra DECATHLON da bisiklet rüzgarlıkları ve gece sürüşü için ince swearshirt ler 55TL internet magazasında göremedim link koyamıyorum . Mağazadan gidip ikisini de aldım. fiyat-kalite olarak gayet iyi. 55TL olanın benzeri rüzgarlıkları en iyi 85e gördüm
@pilot Bu gibi içliklerde biraz koku oluyor, Lafuma nın 8000 altını ben de aldım. Fena değil, mükemmel de değil ancak bendeki farklı marka ve daha iyi içliklerde de plastik türevi kokuyu ben de alıyorum. Yıkama suyuna azıcık yumuşatıcı konursa belki bastırabilir.
8000 gibi içlikler aktif spor yaparken terleme nedeniyle soğuk hissetmemeniz içindir. Ben oturdugum yerde bununla üşüdüğümü bilirim, ancak spor yaparken sıkı tutup iyi gelebiliyor. Yumuşatıcı fazla kaçarsa özelliği kaybolabilir az koyup serin suda yıkayın, zamanla bir kaç defada kalacagını sanmıyorum
@alper 76 2 yıla yaklaştı kullanıyorum. evet spor yaparken sıcak tutuyor. hareketi engellemiyor gayet ince. kadınların kışlık çorapları gibi. fakat koku halen devam ediyor. yıkanınca deterjan vs den mütevellit koku bastırılıyor gibi ama kullanmadan dolapta bekleyince veya kullanınca vücudun ısısıyla koku artıyor ve diğer katmanları da ciddi kokutuyor. başka içlik kullanmadığım için kıyaslama yapamayacağım ama lafuma 8000 için durum bu. koku rahatsız edebilir.
@pilot Ben de 8000 üst yok alt var. O kadar hatta hiç koku yok diyebilirim. Yazdıklarınızı okuyunca şaşırdım doğrusu.. Bu kadar süredir kullanıyorsanız tabi ki siz daha iyi bilirsiniz.Aynı dediğiniz gibi kadın çorabına benzer ,nce-esnek bir ürün vücuttayken insan pek farketmiyor ilk aldıgımda daha kalın olmasını beklemiştim açıkçası ama spor yaparken iş görüyor.
Belki orjinal olmayabilir mi? ben arkadaşlarımla olan konuşmalarımda piyasada çok iyi çakmalarının oldugunu duydum ben de hepsiburada.com dan almıştım ama kutuydu yazıydı hepsi kopyalanabilir şeyler.
bende hiç koku vs yok. Hatta sizinle konuştuktan sonra elime alıp ciddi ciddi kokladım...yok müthiş bir burnum yok ama koku alabiliyor çözemedim ben olayı
@K. Mustafa@pilot olabilr abi ikinize de katılabilirim ben dediğim gibi bir şeyin garantisi yok her şeyin çakmasını yapıyorlar ve anlaşılmıyor. Sonçta bunlar petrol türevi malzemelerden üretiliyorlar.
Ürün geldikten sonra dağcılıktaki arkadaşlarla inceledik emin olamadılar. Ancak ATLAS kamptan aldıgım McKINLEY üst manyak iyiydi. Hem bu 8000den hem de diğer aldıgım tüm ürünlerden iyiydi. Geçen hafta ist a gidince özellikle varsa altını üstünü neyi varsa almak istedim hiç bir sey kalmamıştı. Model numarası da yok yoksa buraya yazardım.
Kullandıgım en kaliteli ve parasını hakeden ürün Mc KINLEY içlik oldu. Benimkinde koku yok, sadece teri üstünde fazla tutmamak gerek bu tar naylonlıu ürünlerde bekletince ter kokusu oluşabiliyor ancak @pilot arkadaşım naylo-lastik kokusu demiş... benimkinde de hiç olmadı.
Bu arada decathonda da KIPSTA içlikler var 35TL civarı ancak bu kalitede degil, bol naylonlu