@mavibere
Bu başlık ile sizin yazdıklarınızın ne alakası var. Başlığı takip eden insanları boşuna yoruyorsunuz. Boşuna kalabalık yaptırıyorsunuz.
@drumbanger duygularıma yercüman oldunuz
@İzzy2344
Small giyiyorsaniz. Decathlonda stok tukenmisti flat bisiklet tayti 500 tekrar small bedende stoga girmis. 2 gundur kullaniyirum. 30km ustu mesafelerde konfor anlaminda cok farkettirdi.
SM-G530H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En kaliteli decathlon taytları mavi pedli olanlar bildiğim kadarıyla. Kışlık taytım mavi pedli yazlık taytım siyah ama ikisi arasında çok fark göremedim toto alıştı seleye herhalde.
@Aazam ben de yeni keşfettim burayı. Aliexpress gibi değil. Bir sürü satıcı yerine tek bir mağaza var. Çin değil Avrupa tabanlı (İngiltere sanırım). Bir de kargo ücretlerinde ne yaptıysam 20 liradan ucuza kargo seçeneği bulamadım. Ortalama yollama zamanında da 7 gün yazıyordu. Yani kargom 1-2 ay içinde gelecek mi derdi de yok. Yine de siteden alışveriş yapmış insanlar doğru ve yanlışlarımı düzeltirse çok sevinirim.
@furkantrojka giyilen taytlar genelde normal şortlarımıza göre biraz daha yüksek belli oluyor. zaten bedeninize göre aldığınızda vücudunuzu tam sarmış olmalı. çok ekstrem bir durum olmadığı sürece bahsettiğiniz durumlar olmuyor. ayrıca askılının da dezavantajı olarak yazın kaşındırma vb. gibi şeyler yapıyor diyebiliriz.
@1dost
Al birini vur ötekine bunu alacağıza formalarda reflektör olan forma alın teri emip dışarı atsın. Bunları bir kere kullanan daha kullanmak istemiyor
beyaz gidon bandını kirletmeyecek (sanırım avcun içinin açık renk olması gerekiyor) güzel ama ucuz bir eldiven var mı fırsat reyonumuzda, yurt dışı, yurt içi fark etmez