Scudo Sports

Fırsat Reyonu

23 kasımı bekle:hhhhhh:
(link)

İdefix'te de fuar başladı,haberiniz olsun ama bu sene indirimlere,fuara rağmen fiyatlar pahalı:kötü:
(link)

Scudo
IMG_4126.jpg yabanci forum soyle bisey yapmis. Burasi yeri degil ama.

N11' de kupon kampanyası varmış. Detayı çok uzun olduğu için sadece görsel ekliyorum. Detaylar linkte mevcut. 51896120734514168278.jpg
(link)
Şimdilik çoğu tükenmiş ama akşam 9' da tekrar varmış.

(link)

ürünü tam olarak bilmiyorum ama ihtiyacı olanlar için güzel bir hız ve kadans ölçer gibi geldi.

1 yıldır fiyatını takip ediyorum ve hep 300$ civarındaydı ki kendi sitesinde indirimlie hâli şuan 245$: (link)

Wiggle ise indirimin hasını yapmış ve 140$'a düşürmüş (gerçek %50 indirim). Üst düzey ciddi ceket almak isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim. Dolar'ın Mart'tan sonra artacağını da hesaba kattığımızda daha ucuza bulamazsınız: (link)

upload_2018-11-23_13-31-44.png

23 26 kasim boynerde 250 tl alisveris yapinca 75 tl hediye ceki veriyorlar..bu ceki sonraki 250 tl alisveriste kullanabiliyorsunuz..ayrica bu tarihler arasinda cogu markali urunlerde bu hediye cekine ilave net %25 indirim var..

Mavi de butun urunlerde net %25 indirim var..

Denizli Metro markette stanley 1lt termos 149,90..muhtemelen tum metrolarda aynidir.

25.4 mm. boğaza uyumlu 160 gr.ağırlığında.Fiyat uygun.
(link)
aa98b8f87a74baed8acd0d452d83da35.jpg

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: dost acı söyler
Karbon bir jant için fiyatı uygun geldi düşünen varsa bir baksın.Bike24'de 600 euro civarı .
(link)

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
(link)

Kargo bedava ama Turkiye dahil değil. garmin için mount alıp Londra'ya yolladım. Oradan da bana yollanacak

(link)

ali.png

Bu selenin liste fiyatı 300 €

sele.png

Ürünle ilgili yorum ve sorularınız için özel mesajdan bana ulaşınız.

Ürün tabiki orjinal değil, Orjinal San Marco seleler İtalya'da üretilir ve altlarında hologram bulunur.
Fakat ergonomisi, malzemesi ve hafifliği aynı :harika:

Ekleme: Bu linkte 21 dolar ve üründe orjinal hologram var çok ilginç :ssrtcbya:
(link)

Geri