Scudo Sports

Fırsat Reyonu

Scudo
Arkadaşlar erdoğanlar bisikletin n11 sayfasında ürünlerde ek indirim mevcut

• Beğen
Tepkiler: asibol
@orcunek

bisiklet kısmı felaket, yol bisikleti kısmına bakmayın bile :koptum::komik:

(link)

aynen ürün sayısı çok az yok denecek kadar neredeyse sanırım hala anlaşma aşamasındalar yanlız kasklar da güzel fiyatlar var
örnek (link)

buda yurt dışı fiyatlısı :) (link)

Amazond'da bikepro mu bisiklet pro my nemu ne diye bir firma kendi sitesinde 250tlye sattığı supacaz gidon bandını 40tlye amazond'da satıyor. Sipariş verdim dün ama henüz bir hareket olmadı. Gidişata göre bilgilendirme geçerim.

• Beğen
Tepkiler: Literary
Thermos 1.2 l (40 oz ) alacak olan var ise . Amazon.com da 14 dolar . Yalnız kargo parasi 10 dolar çıkıyor .onu da chat ile temsilciye kargo parası çok fazla yardımcı olur musunuz diye yazdığınızda kaldırıyorlar . Biri yapmazsa diğeriyle konuşun . Ben bugün bir tane aldım 14 dolara . Linkini atıyorum :(link)

Agalar In Street 'in N11 mağazası, Puma markasındaki indirimler inanılmaz. Saldırın:

(link)

Istanbul Suadiye 'de ki bir bisikletci abimizin son kalan 2018 model "sıfır" yol bisikleti stok listesi , yandakilar de kadro boylari.
Satis fiyatlari 2018 eski liste fiyatlari ustunden yapılacak,
Yeni bisiklet almak isteyen arkadaslar , zamsiz faydalanabilir umarim.,

Magaza ismini burada belirtmek yasak olabilir diye yazmadim , isteyene ozelden gonderebilirim.

upload_2018-10-6_16-10-11.png

Tchibo'da TERN katlanirlarin fiyatlari oldukca uygun geldi. Hatta eski kurdan unutulmus gibi.

(link)

• Beğen
Tepkiler: yuzenis
Geçen ay aldım daha bu ürün 500 küsur Liraydı şimdi bu fiyata inmiş. Dolar bu civardayken bir daha bu fiyatlara bulunamayacak bir ürün, ihtiyacı olan kaçırmasın bence. (link)

Geri