Scudo Sports

Fırsat reyonu (ürün inceleme ve yorum)

YBN iyi marka. gravelde bir setim var. tavsiye ederim.

Scudo
Bu markanın motosiklet zincirini kullandık bi dönem, 1.000 kilometre bile olmamış ve gayet bakımlı bir motosiklette 190'la giderken zincir koptu. Abim sürüyordu, düşmedi ama çok büyük facia oluyordu az kalsın. Bisiklette hali nicedir biliyor musunuz? Zincirin kopması mesele değil de janta falan dolandı mıydı n'olacak belli olmuyor ya ondan korkuyorum.
Ben de kullanıyordum 1 yıldır, sorun yaşamadım. Ürüne gelecek olursak tek quicklink fiyatı bu, herkese de tekli gitmiş.

Bu markanın motosiklet zincirini kullandık bi dönem, 1.000 kilometre bile olmamış ve gayet bakımlı bir motosiklette 190'la giderken zincir koptu. Abim sürüyordu, düşmedi ama çok büyük facia oluyordu az kalsın. Bisiklette hali nicedir biliyor musunuz? Zincirin kopması mesele değil de janta falan dolandı mıydı n'olacak belli olmuyor ya ondan korkuyorum.
Kopan zincir bacaklara çarpmaması bile mucize

Kendim zincirini de bu quicklinkini de kullanıyorum. Shimano zincir ile de kullanıyorum bu quicklinkin 11s olanını. Bir sıkıntısı yok. Dediğiniz problemi alacağınız en kaliteli başka markalarda da yaşayabilirsiniz. Mesela bisiklet için shimano zincirle de kopma problemi yaşayan vardır mutlaka. Tek seferlik kişisel tecrübe ürünün kalitesi hakkında yorum yapmaya yetmiyor. Eğer varsa "kronik" bir sorun yada diğer markalara göre frekansı daha yüksek bir problem, o zaman çekinmek gerekir.

YBN markası türkiyede ve dünyada bilinen ve resmi güvenilir satıcılar tarafından ürünleri satılan bir marka. Tabii sahteleri de vardır mutlaka.

Sizin kişisel tecrübeniz konusunda da yorum yapamıyorum. Motor "gayet bakımlı"dır elbet ama belki bakımları yanlıştır yada belki motordaki mekanik bir arızadan zincire gereğinden fazla yük binmiştir, yada belki o zincir 190'la gitmek için üretilmemiştir :D Tabii zincirin fabrika çıkışı sorunlu yada kalitesiz olma ihtimali de var. Bir şey diyemiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Edip D.
benim bisiklette de ybn zincir var yaklaşık 3 bin km dir kullanıyorum hala sağlam üstelik çokta temiz kullanmadım

Geri