Scudo Sports

Fırsat reyonu (ürün inceleme ve yorum)

(link)

Erdoğanlardakinin yarı fiyatına

(link)

Ben aldım kullanıyorum, sağlam ürün
8900a verdim siparişi. 2018 scott bisikletimin kendi jantlarından geçeceğim ne değişir tam olarak ?

• Beğen
Tepkiler: lrfan
Scudo
8900a verdim siparişi. 2018 scott bisikletimin kendi jantlarından geçeceğim ne değişir tam olarak ?
Akıcılık ve hız olarak bir şey değişmez eğer scott jantların bakımsız değilse. Jantlarını yenilemiş olursun. Hayırlı olsun fiyatı güzel.

Son düzenleme:
Sessiz, pırıl pırıl çalışan uzun ömürlü bir takım jantınız olur.

• Beğen
Tepkiler: Demir Atlı
Bir jant kaç kmde eskir tahminen
Nasıl bakımlı kullanacağına, geçtiğin yollara bağlı tabi. Rulman bakımı kolay, çoğu yerde bulunuyor Mavic rulmanı. Yağmur çamur fren pabucunun bastığı yerleri zamanla yıpratır tabi. Süre vermek zor

Bir jant kaç kmde eskir tahminen
Bir süre bu jant setini kullanmış biri olarak, jant çemberinde kullanılan materyal çok zayıf kullanılğını tespit ettm. Çok fazla esneme yapıyor ve akort tellerde kopma çok fazla yaşanıyor. Eskstra olarak, akort ayarı yaparken çok dikkatli olmak gerekiyor, akort deliğinde çatlamalar nedeniyle jant setini emekliye ayırdım.

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Tecrübesiz ellerde yapılan akort markası ne olursa olsun sıkıntıya yol açabiliyor. Sağ-sol ayarı yaparken jantı yumurta yapan çok sözde usta gördüm. Tel gerginliği önemli, ayrıca çukurdan dolayı jantta vuruk varsa onu düzeltmek için ister istemez bazı tellere fazla yük bindiriliyor. Yol seçmek lazım, doğru hava vurmak lazım.

Tecrübesiz ellerde yapılan akort markası ne olursa olsun sıkıntıya yol açabiliyor. Sağ-sol ayarı yaparken jantı yumurta yapan çok sözde usta gördüm. Tel gerginliği önemli, ayrıca çukurdan dolayı jantta vuruk varsa onu düzeltmek için ister istemez bazı tellere fazla yük bindiriliyor. Yol seçmek lazım, doğru hava vurmak lazım.
Hocam gerçekten malzeme kalitesi yerlerde, işçilik ile pek alakası yoktu. Zamanında Shimano Ultegra 6800 jant seti 1000TL iken bunların set fiyatı 300TL civarında geziyordu. Seri olarak da baya eski set fiyattan anlaşılacağı üzere.

Hocam gerçekten malzeme kalitesi yerlerde, işçilik ile pek alakası yoktu. Zamanında Shimano Ultegra 6800 jant seti 1000TL iken bunların set fiyatı 300TL civarında geziyordu. Seri olarak da baya eski set fiyattan anlaşılacağı üzere.
1 yıldır kullanıyorum, 100 bin elevasyon yaptım o sürede, sprintte 1300 wattları gördü, en ufak akort bozukluğu, ses yok. Kaldırımlara çıkarım trafikte, atlayarak inerim bunny hop ile. Nasıl kullandığın ile ilgili sanırım

1742976748495.png

almanya teslim ile aynı fiyat (havale fiyatı), bence uygun erdoğanlarda

Link veremiyorum fakat dün Bursa - Korupark mağazasına gittim. İkinci şans ürünleri gördüm bir sürü. İçlerinde iki adet bisiklet vardı. Triban rc 500 ve sanırım yanlış görmediysem rc100'ün koldan vitesli hali. Rc 500 L kadro. 28 bin gibi bir fiyattan 18 bin civarına düşmüş. Bisikletler sıkıntısız gözüküyordu ama ikinci el veya teşhirde zarar görmüş ürünler olabilir bence ilgilenenler bir baksın. Rc100 için sti kollardan biri yenisiyle değiştirildi falan yazıyordu. Rc500 için kadro boyu bana uysa güzel fırsattı.
Merhaba, RC100'le RC500 arasında koldan vitesten çok daha fazla fark var. RC100'de Tourney set, önde tek yaprak, jant fren varken, RC500'de bildiğim kadarıyla Sora set var, önde çift yaprak ayna kol var, mekanik disk frenli olması lazım ayrıca. Kollar da sti tabi. Bahsettiğiniz fiyat -eğer sıfır bi ürünse- kaçırılmayacak fırsat, zira RC100'ün 12 binlere kadar çıkmıştı fiyatı ki 1 yıldan fazla bi süre oluyor satıştan kaldırıldı.

Klavye,mouse, oyun kolu, oyun konsolu vs ihtiyacı olan varsa buradan alabilir. Satın alma sırasında rica ederseniz 27 euro sınırının altında gösteriyorlarmış ürünleri. Vergiyi de onlar hallediyormuş yani extra bi vergi çıkmıyormuş(çoğu zaman!).

(link)
Kollar geldi. 27 euro altinda gostermisler sanirim. Hic bir sorun cikmadi alisveris sirasinda. Extra vergi de cikmadi.

Dosyalar

• IMG_1261.jpeg
    IMG_1261.jpeg
    74,6 KB · Okunma: 30
  • IMG_1260.jpeg
    IMG_1260.jpeg
    147,4 KB · Okunma: 29
(link)

Üç dört yıl önce ilk bisiklet ayakkabısı almaya karar verdiğimde yürüme durumundaki kolaylıktan dolayı mtb ayakkabı ve pedal almıştım. Artık yol bisikleti için daha uygun olan pedala geçmek istediğim için yukarıdaki ürün %60 indirimde olunca dikkatimi çekti. Fiyatını biraz araştırdım Sidi Shot modeliyle karşılaştırmalarını okudum. Bu fiyata bu ayakkabı alınabilir diye düşündüm ve aldım. Sidi Fast olan ayakkabıma göre daha soft bir ayakkabı. Sidi Fast deri ve hiç hava geçirmeyen ağır bir ayakkabı ama wire 2 her yerinden hava alan bir miktarda olsa serin tutan bir ayakkabı. Bunun dışında yine sağlam ve dayanıklı bir hissiyat veriyor.

@brk34 @mcanerg Fırsat reyonu sayfası sadece ürün paylaşımı için. Yorum ve görüşler buraya.

• Beğen
Tepkiler: Victor Osimhen
Bilmiyordum öğrendim 👍🏻
Bence fiyatı iyi. Yerli üretim tiagra ve hidrolik frenli modeller bile daha pahalı. 9 kg biraz ağır ama aluminyuma göre daha az esneyecektir. Alınabilir eğer ikinci el ile uğraşmak istenmiyorsa.

Bir de sıfır Broster markasının Aero cr-4000 modeli var Hidrolik fren, hem 105 set hem de biraz daha hafiftir muhtemelen. Kadro boyu ve stok bulması sıkıntı.

(link)

Geri