Scudo Sports

Fırsat reyonu (ürün inceleme ve yorum)

4-5 ay kadar önce, altta linkini paylaştığım bisiklet ışığının siparişini vermiştim. Ürün yaklaşık 25 günde elime ulaştı ve o günden beri aktif olarak kullanmaktayım. Öncelikle üründen oldukça memmun olduğumu belirtmeliyim. USB şarjlı olması, 4 farklı modu olması ve kaliteli bağlantı aparatı sayesinde uzun yıllar kullanılır gibi görünüyor. Yoğun kullanılmadığı takdirde şarjı 1 hafta kadar gidiyor. Sürekli kullanımda 8-14 saat arası kullanılabileceği ürün detaylarında belirtilmiş. Şimdiye kadar ürünü karda kışta, yağmurda çamurda kullandım problem çıkartmadı. Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum...

(link)

Scudo
dün aksam Kipa yeni adi migros takım iclik gördum 20 tl.ye almak isteyen arkadaslara duyuru

(link)
Arkadaslar bu alet bime gelmis 345 tl idi firsat reyonunda nedense yazamadim almak isteyenlere duyurulur

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
Hepsiburada da indirim gozukuyor ihtiyaca gore kontrol edilebilirScreenshot_2018-03-14-19-24-15.jpg

İyi olmuş bu konu, diğer konuya dalgınlıkla bir iki yorum yapmıştım, anında kestiler cezayı engellendik. El insaf arkadaş bir süre sonra kaldır bari engeli dimi, bişey paylaşacağım yassah diyor..

Neyse Bim'de bu hafta dizlik var 8 lira çok ekonomik, ihtiyacı olanlara..

322_buyuk_330x280_dizlik.png

(link)
Bu site hakkında bilgisi olan, daha önce alışveriş yapan varmı? Ürünler orjinal ise baya hesaplı gözüküyor.

(link)
SKY formada %50 indirim...

Merhaba 60 tllik bütcem var dağ biskikletine arka dış lastiğim açildigindan dolayi rubena yol lastiği istiyorum taş catlasa 40 tllik bazi kisileron cok övmüş bazilari kotulemis bir de 22 tlye km saati buldum

Dosyalar

• rubena-mitas-valrus-700x40-bisiklet-yol-dis-lastik__1201288265451885.jpg
    rubena-mitas-valrus-700x40-bisiklet-yol-dis-lastik__1201288265451885.jpg
    13,7 KB · Okunma: 48
  • bisiklet-kilometre-saati__0952022760799389.jpg
    bisiklet-kilometre-saati__0952022760799389.jpg
    16 KB · Okunma: 54
(link)
trans.png trans.png trans.png trans.pngVideo ve fotoğraf çekme özelliği olan bir yol bilgisayar

• Beğen
Tepkiler: el_Aksa_1903
bu aralar bisiklet almak isteyenler n11 den erdoganlar bisiklet mağazasına baksınlar,sepete eklenince iyi bir indirim yapıyor (indirim ne kadar iyi bilmiyorum)
belki birilerinin işine yarar

@Desert Fox merhaba

Dediğiniz gibi takip ediyorum bende carraro race 012 modelini ama bi kaç carraro bayisine sorduğumda sadece kendi sattıkları ürün montajını yaptıklarını söylediler, montaj sıkıntı olacak diye farklı yollar bulmaya çalışıyorum

@sLck hocam bence kaçırmayın resmi satış fiyatı 1895 tl iken 1610 tl ye bırakıyor n11,kart puanı ile biraz daha kar edebilirsiniz.

dediğiniz şeye gelince nerden alırsanız alın (ben de internetten carraro alıp serviste toplattırdım) servis kurulum yapmak zorunda hem de bedavaya.servis noktalarını carraro nun sayfasından bakın tek tek arayın sorun mutlaka montajını yapmak zorundalar

@sLck (link) sepete ekleyınce indirim oluyor

• Beğen
Tepkiler: sLck
@Desert Fox Hocam tamam o zaman veriyorum şimdi siparişi, sağolun tavsileriniz içinde tereddütlerimi ortadan kaldırdınız :)

• Beğen
Tepkiler: Desert Fox
@sLck hocam acele etmenize gerek yok,biraz daha fiyat araştırabilirsiniz belki daha ucuza bulursunuz indirimin bitmesine 1 gün daha var.

en son attıgım link yanlış kusura bakmayın :)

@Desert Fox Hocam link de ki çocuk bisikletiymiş bende sevindim bi an yaş oldu 33 :)

Bi kaç zamandır araştırıyorum uygun kadroyu bulmakta zorlanıyordum gittiğim bi bayide boy kilo oranına göre 56 kadro alman lazım demişti ama internetden bakıp da yaptığım araştırmalar da 58 kadro civarı çıkıyor. Bu arada boy 186 kilo 84

Geri