Velespitli Seyyah
Keşfetmek Güzeldir...
- Tepki
- 1.640
- İsim
- Sabri
- Bisiklet
- Carraro
Fırıncık Limanı BikePacking Kamplı Bisiklet Turu (1. Gün)
Velespitli Seyyah'tan herkese merhaba bisiklet dostları; yaz ayının gelmesiyle deniz sezonunu bisikletle açalım dedim ve BikePacking sistemiyle güzel bir tur yaptım. Yollar zorlu olsa da manzaralar muhteşemdi. 2. Bölümden oluşan turun 1. bölümünü keyifle izlemeniz dileğiyle. Kahvenizi yada çayınızı alın ve kendinizi bir yolculuğa hazırlayın...
------------------------------------------------ TUR VİDEOSU ------------------------------------------------
------------------------------------------------ TUR FOTOĞRAFLARI ------------------------------------------------
Ağaç tomruklarının yaydığı o güzel koku eşliğinde pedallıyorum .Hava sıcak olsada keyifler yerinde .

600 metre yükseklikten çok kısa mesefade 0 metreye iniş oldukça zordu. İnişi kazasız bir şekilde bitirdikten sonra böyle bir manzara karşınıza çıkıyor .

Söğütlüyalı sahiline yukarıdan ufak bir bakış ve manzaranın güzelliği .

Selfie çekmeden de gitmemek lazım .

Söğütlüyalı sahiline inişi yapıyorum ve karşıma çıkan manzara bu.

Deniz oldukça güzel ve temiz.

Hafiften kızarmaya mı başlıyorum ne ?

Tekrar yükseklerde pedallamaya devam.

Yollar ise toprak ve oldukça kaygan. Bisikleti yolda tutmak oldukça zor .

Eski Nato binası ve iletisim antenleri

Fırıncık limanı büyük bir inişten sonra karşıma çıktı.

Deniz oldukça güzel ve buraları gördüğüm için çok mutluyum .

İskelenin yanından ufak bir fotoğraf

Artık çadır için yer bulmam ve dinlemeye geçmek istiyordum.

Çadırı kuracağım alanı belirledikten sonra yerleşme işlemini halledip dinlenmeye çekiliyorum .

Çadırımın manzarası ise şu şekilde .

Biraz dinlendikten sonra yemek işine koyuluyorum ve manzaranın keyfini sürüyorum.
Turun ilk gününü böylelikle bitirmiş oluyorum .Bugün güneş beni oldukça yaktı ve neredeyse gölge hicbir yer yoktu. Dik rampalar indim çıktım ve yollar oldukça zorluydu .Ama ben bu zorluklara rağmen mutluyum, çünkü bisikletim beni yine güzelliklere kavuşturdu . Turun 2. Bölümü yakında yayında olacak.
Bana destek olmak isterseniz; videoyu beğenmeyi, videoyu arkadaşlarınızla paylaşmayı ve yorum yazmayı unutmayınız. Hepinize iyi seyirler dilerim.
Sosyal Medya Hesaplarımı Takip Etmeyi Unutmayın
YouTube: (link)
Facebook:(link)/
Twitter: (link)
Instagram:(link)/
Strava : (link)
Velespitli Seyyah'tan herkese merhaba bisiklet dostları; yaz ayının gelmesiyle deniz sezonunu bisikletle açalım dedim ve BikePacking sistemiyle güzel bir tur yaptım. Yollar zorlu olsa da manzaralar muhteşemdi. 2. Bölümden oluşan turun 1. bölümünü keyifle izlemeniz dileğiyle. Kahvenizi yada çayınızı alın ve kendinizi bir yolculuğa hazırlayın...
------------------------------------------------ TUR VİDEOSU ------------------------------------------------
------------------------------------------------ TUR FOTOĞRAFLARI ------------------------------------------------
Ağaç tomruklarının yaydığı o güzel koku eşliğinde pedallıyorum .Hava sıcak olsada keyifler yerinde .

600 metre yükseklikten çok kısa mesefade 0 metreye iniş oldukça zordu. İnişi kazasız bir şekilde bitirdikten sonra böyle bir manzara karşınıza çıkıyor .

Söğütlüyalı sahiline yukarıdan ufak bir bakış ve manzaranın güzelliği .

Selfie çekmeden de gitmemek lazım .

Söğütlüyalı sahiline inişi yapıyorum ve karşıma çıkan manzara bu.

Deniz oldukça güzel ve temiz.

Hafiften kızarmaya mı başlıyorum ne ?

Tekrar yükseklerde pedallamaya devam.

Yollar ise toprak ve oldukça kaygan. Bisikleti yolda tutmak oldukça zor .

Eski Nato binası ve iletisim antenleri

Fırıncık limanı büyük bir inişten sonra karşıma çıktı.

Deniz oldukça güzel ve buraları gördüğüm için çok mutluyum .

İskelenin yanından ufak bir fotoğraf

Artık çadır için yer bulmam ve dinlemeye geçmek istiyordum.

Çadırı kuracağım alanı belirledikten sonra yerleşme işlemini halledip dinlenmeye çekiliyorum .

Çadırımın manzarası ise şu şekilde .

Biraz dinlendikten sonra yemek işine koyuluyorum ve manzaranın keyfini sürüyorum.
Turun ilk gününü böylelikle bitirmiş oluyorum .Bugün güneş beni oldukça yaktı ve neredeyse gölge hicbir yer yoktu. Dik rampalar indim çıktım ve yollar oldukça zorluydu .Ama ben bu zorluklara rağmen mutluyum, çünkü bisikletim beni yine güzelliklere kavuşturdu . Turun 2. Bölümü yakında yayında olacak.
Bana destek olmak isterseniz; videoyu beğenmeyi, videoyu arkadaşlarınızla paylaşmayı ve yorum yazmayı unutmayınız. Hepinize iyi seyirler dilerim.
Sosyal Medya Hesaplarımı Takip Etmeyi Unutmayın
YouTube: (link)
Facebook:(link)/
Twitter: (link)
Instagram:(link)/
Strava : (link)