Scudo Sports

firat üniversitesi biskletli ürkütme topluluğu

Şahin Bulut

Forum Bağımlısı
Tepki
292
kısa adı FÜBÜT olan bu topluluĞa herkes öcü görmüş gibi katılabilir.katılım ücretsiz olup öcü görmüş gibi bakmayanlar bisiklete binmekle cezalandırılacaktır
NOT:Üye sayısı hakkında kesın bilgiler yoktur.söylentıler şehir nüfusundan 1 yada 2 kişi dışında herkesin bu topluluğa üye olduğu yönündedir.

şaka bir yana bizim üniversitede bisiklet adına böyle bir topluluk yoktur.daha doğrusu bisiklet adına şehirde hiç bir etkinlik görmedim.
elazığda 2yılda gördüğüm köftecilerden başka bisiklet kullananlar fazla olmadığı...MAALESEF...:boese157: :boese157: :boese157:

• Beğen
Tepkiler: Eray ADALI
Scudo
buyukbulut25 aslında :) sen Bize Bisiklet in bir ulaşım aracı oldugu kadar bir para kazanma / kazanç aracı oldugunu belirterek önemli bir noktaya parmak basmış bulunmaktasın ;..
bu kanıtı göstermenle bisikleti basit bir eglence aracı ve cocuk oyuncagı görenlere
bu msj gidebilr :)...

evet elbette.ben örneğin yazın memleketimde köyden ilçeye bisikleti kullanıyorum.hem iş hem spor yapmak için bahane.

@buyukbulut25

:) :) :) :)

çok doğru arkadaşın tesbiti,neyse inş bundan sonra yollarda bizim grubu daha çok görecek insanlar:)

• Beğen
Tepkiler: Şahin Bulut
evt ne köfteciler sokagında ne gazide dogru dürüst bisiklet yok iki tane elazıgda kalite bisiklet gördüm biri mosso idi digeri mat siyah marka yok ama kadro xc 1000 e benziyo du yapı ve acı bakımından keske bende elazıga getirebilsem eskişehirden üniversiteye gelip giderken ve harputun daglık yolu güzel bi arazi deneyimi olurdu :D:D:D

arkadaşlara katılıyorum bende 5 senedir elazığda öğrenciyim :) bisikletimide getirmiştim zamanında ama busene çalındı adamlar bisiklete binmiyolar ama çalıyolar garip dimi

Artık ben de Fırat Üniversiteli olduğuma göre bu ürkütme grubuna katılabilirim sanıyorum.

Geri