Scudo Sports

Filmlerden unutamadığınız sözler...

@gurkankas

seni gidi lanet beyaz , senin sorunun ne biliyomusun sen lanet olası beyninin üstünde oturuyorsun,park etmiş bir arabanın altında kalarak kuyruğunu titretecek kadar safsın,bu eyalette bir zencinin radyosunu kurcalamak hayatını tehlikeye atmaktır,şimdi burdan defol pislikkk. ooooww yüce isa koru beni bu ucubelerden,kudretinize mazhar olamak istiyorum, amennn

:D:D onlar için lanet bir beyazım ama seviyorum bu zencileri ya

Scudo
herzaman umut vardır(aragorn lotr 2)
şiddete meyilim vallahi detten (polis)
saruman köpek!!! ( ata demirer)

şiddete meyilim vallahi dertten(polis)
sen kazanmadın hile yaptın(akıl oyunları)

Eğer yanıtlarım seni korkutuyorsa, o zaman korkutucu sorular sormaktan vazgeçmelisin.
(Pulp Fiction)

Bizim neslimiz Büyük Depresyon'u ya da Büyük Savaş’ı yaşamadı. Bizim savaşımız ruhsal bir savaş. Bizim depresyonumuz kendi hayatlarımız.
(Fight Club)

ve iste bizim efsanelerimizden en sevdiklerim :D
-----------------------------
-arkadaşlar herkese benden çay
--ben istemem
-peki şakire çay yok
--ne demek şakir
-adını mı değiştirdin
--sen bana nasıl şakir dersin lan kelek
-ne diyem mesela mahmut diyem şakir...
(cicek abbas)
:D

Arkadaşlar her Mercedes'çinin izlemesi gerektiğine inandığım mükemmel bir film.Sonunda gözleriniz dolacak.En çok sevdiğim replikler:
"Ayı sensin bayan! Ayı olmasan bir Mercedes'e nasıl girilip çıkılacağını bilirsin"

-Bu ne biçim benzinlik be at arabası filan, zaten avrupa benzinde yoktur..Başkasını da koymam balkızıma.

-Sen çaldın yıldızımı, zaten için gidiyodu arabama..

Ve en duygusal anı;

Takladan hemen sonra ;

-Geçmiş olsun kardeş yardım edeyim mi..?
-Yok bişi..Ellettirirmiyim balkızıma
FİKRİMİN İNCE GÜLÜ-SARI MERCEDES...Görüyorsunuz canavarı,o takladan sonra bile nasıl çalışıyor.Boşuna yıldızı değil dünyanın,bir geçmişi var yani.

• Beğen
Tepkiler: semeket
"Hope for the best,plan for the worst" The Bourne Ultimatum

En iyisini umut et, en kötüsüne hazırlan

Yüzüklerin Efendisi:

Urukhai: Üç gündür kurtlu ekmekten başka birşey yemedik!
Orc: Yeıeıeıee! Biz niye et yiyemiyoz? (Pippin ve Mary'yi kastederek) Şunlara bak! Tazecikler! xD
Urukhai: Onlar yemeklik değil!
Orc 2: Ya bacakları? Onlara ihtiyaçları yok.
Urukhai: Geri çekil! (Kavga çıkar ve kavgada Urukhai, Orc'un başını keser.) Galiba menü lezzetlendi çocuklar! xD

Eomer (Gimli'ye): Kelleni uçururdum cüce, eğer yerden biraz daha yüksek olsaydın.
Legolas: (Okunu Eomer'e yöneltir.) Henüz eliniz inmeden düşer kalırdınız.

Theoden: Babalar oğullarını gömmemeli.

X kişisi: (Şuan da kimdi hatırlamıyorum.) Hüküm dağının eteklerinde halen 50 bin orc var!
Gimli: Başarı şansı çok düşük. Ölüm riski yüksek. Daha ne bekliyoruz ki?

• Beğen
Tepkiler: havzali
Herkes unutmuş Esaretin Bedeli'ni!!!

Umut iyi birşeydir,umut aslında en iyi şeydir.
Haklıydınız sayın müdürüm; kurtuluş İncil'in içindeydi. (Filmi izleyenler bunun İncil'le herhangi bir alakası olmadığını bilirler. Hristiyan değilim, olanı da hakir görmem.)

• Beğen
Tepkiler: havzali
Bu günün bitmesi ne kadar iyi olabilir ki? Yarın sabah herşey yeniden başlayacak.
Wanted

It has been said that something as small as the flutter of a butterfly's wing can ultimately cause a typhoon halfway around the world. -Chaos Theory-
Kelebek Etkisi

Anneannemin tek gözü görmüyor ama senden çok daha iyi drift yapar:):)(Fast and furious tokyo drift)

kelimeler en başarılı oldukları zamanlarda bile aciz kalan sembollerdir. soruya gerek yok cevaba da dil yetmez. ( o kadın )

Fight Club
----> It's only after you've lost everything that you're free to do anything
----> First you have to realise that someday you will die, until you know that you are useless

Matrix
----> Everything that has a beginning has an end

Donnie Brasco
----> Forget about it!

bakın müdür bey beni diğer mahkumlara benzetmeyin,ben diğer mahkumlara benzemem.Burada bir oyun dönüyor ve ben bu oyunu bozarım.(tatar ramazan)

ramazan:kandıralı ne olur bana kıyma
şaban:bana da bir kuşbaşı yap yağsız olsun (gulyabani)

ali osmana meydan okumak için önce kaç tabanca taşıdığını öğreneceksin

Kabadayı

yazılmış ama benimde sevdiğim unutamadığım sözlerden

ona reddedemeyeceği bir teklif sunacağım

the godfather

cinayet işleyebilirim ama adam öldüremem. ( müslüm gürsesin bir filminden )

işte benim en favori repliğim.

Ajan Smith :Sizinle, bir süredir kafamı meşgul eden bir düşüncemi paylaşmak istiyorum. Bu düşünce aklıma sizin türünüzü sınıflandırmaya çalışırken geldi ve anladım ki sizler aslında memeliler sınıfına dahil değilsiniz. Bu gezegendeki tüm memeliler, yaşadıkları çevre ile içgüdüsel olarak bir denge kuruyorlar. Ama siz insanlar öyle değilsiniz. Bir bölgeye yerleşiyorsunuz ve çoğalıyorsunuz, tüm doğal kaynakları tüketene kadar çoğalıyorsunuz. Canlı kalabilmenizin tek yolu başka bir bölgeye yayılmak. Bu gezegende bu şekilde yaşamını sürdüren bir organizma daha var. Ne olduğunu biliyor musunuz? Virüsler. İnsanlar hastalıktır. Bu gezegenin kanserleri. Sizler vebasınız. Ve bizler de bunların ilacıyız.
The Matrix
Bir virüs gibi yaşamayalım ve doğaya sahip çıkalım...

Arabanın yanında nasıl durduğun değil nasıl yarıştığın önemlidir.(Fast And Furıous 1)

film degil ama bir oyunda gecen söz vardı

Max Payne'de "Nothing is cliché when it's happening to you"

Tam vurgusuyla ceviremesem de " hiçbirşey, senin başına geldiğinde klişe (sıradan/basmakalıp) değildir.."

düşünüldügünde cok saglam bir söz ..

Geri