Scudo Sports

Filmlerden unutamadığınız sözler...

Mert Bağcılar

Forum Bağımlısı
Tepki
1.176
Bisiklet
Cannondale
Arkadaşlar buraya filmlerden unutamadığımız sözleri birbirimizle paylaşalım...
1-Yarışmak sadece kazanmak deildir..(cars)
2-eli çantalı bir hırsız(avukatlar{bazıları})eli silahlı hırsızlardan daha fazla para çalar...(baba)
3-Ölüme giden yolda,çekilen çile kutsaldır....(pusat)
4-Ölümüne kankayız!!!:D (avrupa yakası)
5-Bize gelsene çay içerikmüzik dinlerik:D...(avrupa yakası[gaffur})
6-Plastik dünyanın naylon delikanlıları(kuzey rüzgarı)
7-Bir cisim yaklaşıyor efendim(Gora)

Scudo
Bu açıklanamaz, ama hissedersin. Hayatın boyunca dünyayla ilgili bazı şeylerin yanlış olduğunu hissetmişsindir. Ne olduğunu bilmezsin, ama o ordadır; beynine saplanmış bir kıymık parçası gibi... Seni deli eder...
Morpheus
"The Matrix"

Lanet olsun Rabırt... Hiç unutamam bu sözü. Her filmde mutlaka bir kere duyuyorum zira.

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
kadın kokusu (scent of a woman) filminde, al pacino' nun filmin son sahnelerinden birinde yaptığı konuşma(akılda tutulamayacak kadar uzun ama çok sağlam sözler var)

ayrıca ikinci olarak sözün orijinal halini hatırlamamakla birlikte, hangi filmde de geçtiğini hatırlamıyorum:) ama sözün türkçe' si ve sahibi şudur;
jack nicholson: bana daha iyi bir adam olmayı istetiyorsun...

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
@Özgür!

tercümesi;

"ona reddedemeyeceği bi teklif sunacağım!"

tabi bu şekilde cümlenin içi çok boş kaldı gibi gözükebilir; filmdeki geçtiği atmosfer ve olaylar zinciri asıl anlamı yüklüyor cümleye.. tabi bi de Marlon Brando'nun (filmde Don Corleone) söyleyiş tarzı ;)

@tuninger_haa

Miroğlu'nu alıp bir mağaraya girmişlerdi, mağara içinde bozo söylemişti yanlış hatırlamıyorsam.

• Beğen
Tepkiler: tuninger_haa
tabiki!
-bu arada Fear leads to Anger. Anger leads to Hate. Hate leads to suffering sözü de aynı filmden büyük repliktir-

Geri