Scudo Sports

Filenin Sultanları

everhard

Forum Demirbaşı
Tepki
1.465
İsim
Tolga A.
Bisiklet
Carraro
Filenin Sultanları az önce çeyrek final mücadelesinde Polonya'yı hiç set vermeden 3-0 yenerek yarı finale yükseldi.
Bu inanılmaz kadınları kutluyorum. Umarım başarılarının devamı gelir ve Avrupa şampiyonu olurlar.

1630436510033.png

Scudo
Maç gerçekten çok keyifliydi. Ancak dikkatimi çeken ve en çok sevindiğim konu yıllardır kadro sürekli değişip gençleşmesine rağmen hep daha iyisi geliyor. Gözden uzak ne güzel bi düzen kurulmuş. Emeği geçenlere teşekkürlerimi sunarım.

Son düzenleme:
Hepsi çok iyi ellerine sağlık ama orada ebrarkarakurt-99 adında bir roketatar var, rakip bloker'lara sabırlar diliyorum.

Son düzenleme:
biraz alakasız olacakta,

Filenin sultanları,
12 dev adam,
bizim çocuklar,

niye böyle isim takıyorlar sinir oluyorum maçlardan soğuttular yeminle...

Nazar değmesin, inanılmaz iyiler, dün polonya gibi bir takımı silip süpürdüler hele ilk iki set inanılmazdı.

Rakip muhetemelen Sırbistan olacak ,voleyboldaki ezeli rakibimiz kendileri.Son dönemde bayağı rekabet halindeyiz.Başarılar diliyorum kızlarımıza

biraz alakasız olacakta,

Filenin sultanları,
12 dev adam,
bizim çocuklar,

niye böyle isim takıyorlar sinir oluyorum maçlardan soğuttular yeminle...
Filenin sultanları sürekli çeyrek final, yarı final oynuyor, zaten dünyanın en iyi takımlarından biri.
12 dev adam da o şarkının gündem olduğu turnuvada devleşip Avrupa Şampiyonasında final oynamıştı.

Bizim çocuklar ise 0 çekti. 13 yıl önce son dakikaya kadar mücadele edip Almanyaya yarı finalde kılpayı kaybeden takımı istiyoruz biz, hani “comeback kings” dedikleri.

Sıkıntı bizim çocuklarda bence…

Geri