Scudo Sports

Fikirlerinizi bekliyorum :)

Satmalıyım?

• Evet,sat

• Hayır,satma

• Toplam katılım
    9

SkyWalker

Üye
Tepki
0
İsim
abdullah
Bisiklet
Trek
Merhaba şuan Trek 4300 model bisiklete sahibim.Shımano acera marka arka takım ön takım shımano 8 speed disk frenler bontrager marka lastik ranger marka jantları var bakımlarını yeni yaptırdım ama çevremde çok fazla isteyen var acaba satsam daha iyi bir bisiklet bulabilirmiyim almak istesem ne kadar ödemem gerekir.

Scudo
Bisiklet güzel. Niye satasınız??? Satsanız daha iyisini alabilecek misiniz aynı paraya?

Bende çok memnunum ama acaba var aklımda ondan kurtulmak istiyorum :)

Dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    153,9 KB · Okunma: 26
Güzel teklifler varsa ve aklınızda olan başka marka ve model varsa satın. Şuda olabilir sonbahar kış döneminde binmem evde duracağına nakit olarak dursun seneye yazın yeni model alırım. Bu durumda da satılabilir. Yoksa hiç gerek yok satmaya bence güzel bir bisiklete sahipsiniz.

Kışın okul dolayısıyla boluda kalacağım genelde zaten asfalt yerine dağ yollarında sürmeyi daha çok seviyorum hastası bilir karda sürmek uğraşmak daha zevkli olur :)

Donanım olarak üst seviyeye çekebileceksen yeni alacağın bisikleti, sat gitsin bunu ;)

Daha iyi donanımlı bisiklet ne kadar patlar ;)

Kardeşim anladığım kadarıyla üst donanıma geçme ihtiyacın yok. Bisikleti de satma boşuna

Geri