Scudo Sports

Fİba 2010 DÜnya Basketbol Şampİyonasi

Murat Eren

Daimi Üye
Tepki
235
Bisiklet
b'Twin
Evet arkadaşlar...Ülkemiz büyük bir turnuva düzenliyor.Yorumlarınızı bekliyorum.2.tur eşleşmeleri

Sırbistan:73-72:Hırvatistan
İspanya: - :Yunanistan(Müthiş maç)

TÜRKİYE: - :Fransa
Slovenya: - :Avustralya

Amerika: - :Angola
Rusya: - :Yeni Zellanda

Litvanya: - :Çin
Brezilya: - :Arjantin

TÜRKİYE'YE BOL ŞANS:)

Scudo
Türkiye gerçekten büyük bi organizasyon düzenliyor ve bu yükün altından sorunsuz bi şekilde kalkıcaz inşş.maçlara gitmeyi çok istiyorum ama işte maddi yetersizlikler yüzünden anca televizyondan takip ediyorum.bana kalırsa Türkiye Fransa'yı yener ve bi üst turdada başarılı olur.bu turnuvada bayağı ileri gidebileceğimizi düşünüyorum...

İspanya Yunanistan'ı yendi güzel bi maç oldu aslında ben İspanya güçlü bir ekip olduğı için Yunanistan'ın kazanmasını isitoyordum:eek:

Bende Yunanlıların kazanmasını istiyorum.Ama olmadı Sırbistan-İspanya eşleşmesi oldu.Artık Fransa maçımıza bakacağız.Bol şanslar

Slovenya: - :Avustralya
TÜRKİYE: - :Fransa

Slovenya Avustralya'yı,Türkiye Fransa'sı ezdi.2009'un rövanşı oldu.Türkiye:-:Slovenya.Hidayet en skorer oyuncu Türkiye'den.

Basketbol'da "FRANSIZ İHTİLALİ";) ;)

Tebrikler Milli Takımımıza.:) :)

Maç harikaydı seyirci coşmuştu taki 4. periyodun 6. dakikasında önümde oturan hanımefendiden azar işitene kadar bana dönüp yeter be yeter diye bağırdı sadece hiç susmadan top fransızlardayken yuuuuhhhhh diye bağırıyorum diye:) gerçekten komikti küfür yok kaba söz,hakaret yok yuh da çok geliyorsa evde niye izlemiyorsun?

final ayağına kadar maçlarımızı kazanabiliriz. dinlenmeli olarak ilerliyoruz ancak 11 eylülde kazanırsak ve 12 eylülde karşımıza amerika çıkarsa, onların avantajı olur. kısmet nasip inşallah şampiyon oluruz.

Seyirci hakkatten mükemmel.Amerika Angolayı ezdi.

@temu90

6 eylül'de demiştim kısmte işte olmadı ;)

@Ali Menemen

He o yüzden oyuncularımıza 600 tane cumhuriyet altını verildi.:D

Geri