Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

fethiye-marmaris arası?

mert

Üye
Tepki
20
marmaristen yola çıkıcam fethiye ve diğer koyları gezicem. yani aslında gezmek istiorum...
lütfen bilgisi olan varsa bana fethiye marmaris arasının kaç kilometre olduğunu, yol durumunu, ve kamp durumunu söylermi? internetten araştırdım sağlam bilgiler bulamadım.. daha önce böyle bi tur güzergahı olan birileri varsa ve yardımcı olurlarsa sewinirim...

saygılar.. iyigünler....

Scudo

Ben biliyorum o yolu. İşiniz zor. Yolun büyük bir kısmı iniş çıkış. 140-150 km civarı. Marmarisi çıkar çıkmaz çetibeli geçidi var. Daha sonra Dalamanı geçince Göcek geçidi karşılıyor sizi. Eğlenceli bir yol. Ağaçlar içinde temiz havayı soluyarak yolculuk yapacaksınız. Ayrıntılı bilgi için mail adresinizi verin size harita yollayabilirim.
Sevgiler...

çok teşekkür ederim.
mail adresim rupertmarla@hotmail.com
iniş çıkış bizim için bayağı bir sorun.. bizim bisikletlerimiz dağ bisikleti değil çünkü. ilgin için sağol. harita süper olur .

şehirler arası turlar içinde. bir çift bisikletle denizli - antalya turumuzun ayrıntıları var . umarım faydası olur.

sizin seyahatnameye göre işimiz biraz zor bizim bisikletlerle. ama acelemiz yok. bol kamp kurarız.......

Akşama yollarım haritayı. Ben size ayrıntılı biçimde yaparım güzergahınızı. Oralar benden sorulur kardeşim. :) :)
Sevgiler...

Sevgili kardeşim. Şu an Erzincan'da olduğuma bakma. Ben 1 yaşından 22 yaşına kadar Muğla'da yaşadım. Muğla'nın her yerini ezbere bilirim. Asıl memleketim olan Erzincan'a 2005 yılı itibarıyla geldim. Ve artık burada yaşıyorum.
Sevgiler...

Ewet Mert kardeş. Yolumuza başlayalım;
Marmaris-Fethiye güzergahını ve görmeni istediğim yerleri sana yazıyorum. Marmaristen çıkıyoruz yolumuza. Yolumuzda biraz ilerledikten sonra "Ağlayan Dağ" mevkiine geliyoruz. Sende göreceksin ki dağdan sular akıyo. Buraya zamanında yerel halkın koyduğu isim "Ağlayan Dağ"dır. Yolumuza Çetibeli Geçidini çıkarak devam ediyoruz. 10 Km sonunda inişe geçiyoruz. Sığla Ağaçlarının çevirdiği ormanın kenareından süzülerek yoluna devam ediyorsun. Bir çok yerde su kenarı istediğin yerde dur. Çok beğeneceğin yerler oralar. Yeşillik senin peşini bırakmayacak. Daha sonra Çetibeli köyünü geçiyosun. Yolun biraz düzeliyo. Daha sonrasında yine çıkış başlayacak ve ardındaki inişte Gökçe köyüne varıyosun. Gökçe köyünü geçtikten sonra karşına Akçapınar köyü çıkacak. Sıra sıra dizili okaliptus ağaçlarının hemen bittiği yerde. Akçapınar'da tost yemeden geçme derim. Oranın tostu çok güzel olur. Sonra Muğla-Fethiye yol ayrımına geliyosun. Km 27 oldu. Buraya kadar gelmişken Akyaka'ya uğramadan yapılmaz. Koyun yamacındaki belde.
Fethiye yönünden devam ediyoruz yolculuğa. Birkaç küçük köy geçince Köyceğiz'e yaklaşıyoruz. Köyceğiz'e varmadan yine bir yol kenarın da bir sürü piknik alanları var. Oralarda durabilirsin. Hatta kamp bile kurabilirsin. Bundan sonra Ortaca,Dalamanı geçiyoruz ve Göcek Geçidine varıyoruz. Bence yolun en zor kısmı burası. Göcek Geçidini aştıktan sonra sal bisikletini doğru Fethiye. Yolculuğumuz 130 Km sonunda bitiyor.
Şu an sanki bu yolculuğu yapmış gibi hissettim kendimi. İnşallah yaoarız.
Sevgiler...
http://img407.imageshack.us/img407/7896/hhh13ss.jpg

dostum ilgin ve yardımların için çok teşekkür ederim.... beni gerçejkten iyi aydınlattın. aklımda bikaç soru vardı hepsini yanıtlamışsın. teşekkür ederim....

Göcek rampasi cikisinda, tunel insaasi sebebiyle calisma var; yolun bir bolumu cakil vs... Uzun bir mesafe olmamasina rağmen lastiklere ve solunum yollarina dikkat. Tozdan gozgozu gormuyor...

teşekkürler.
22 temmuz itibariyle marmaristen çıkmayı planlıyoruz.
ama sanırım ozamana kadar da bu çalişma bitmicek.
uyarın için teşekkür ederim.

Geri