Scudo Sports

fethiye-hatay arasi yol arkadaslari araniyor

gezgino28

Edirne-Kudüs turu
Tepki
664
İsim
vizesizgezgin
Başlangıç
1991—92
Bisiklet
Bianchi
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
Nisan-mayis aylarinda yapmayi dusundugum turuma arkadas yada arkadaslar ariyorum detaylari ortaklasa belirleriz.gecen sene tek gitmistim kesan-oludeniz arasini bu sene kaldigim yerden dusunuyorum ve bu sefer arkadaslarla yapma taraftariyim 18-19 gun civari dusunuyorum..ortalama km gunluk 60-80 arasi amac geze geze Bir tur..
Yazimi okuyabilirsiniz kesan-oludeniz arasi yek basima tur basliginda..cadir konaklamali ve maceta turu olucak herkese her ortama uyarim dipnot :)

Scudo
İki degiskenli sonuca gore insallah :) yanima arkadas bulup bulamama ikinciside isyerinde izin problemi 10 gune kadar belli olucak..olmasa eylul sonu ekim basi

@Sosyopaths.selam ya calistigim isyerinde izinle ilgili bir problem oldu mecburiyetten...seneye kaldi tur

• Beğen
Tepkiler: Sosyopaths
Hem konu yukarda kalsin :harika: hemde bende yeni konu acmadan yaziyim duzcede yol bisikleti kullanicisi ve antreman yapmak istiyen olursa ozelden mesaj atabilir @vizeli gezgin sanada iyi sanslar kolay gelsin ;)

• Beğen
Tepkiler: gezgino28
Bu sıralar Fethiye başlangıç veya bitiş olarak şekilde turlayacak olan varsa haberleşelim.

• Beğen
@S.Koca izin alsaydim fethiye-samandag yapardik.pehh..bazen arkadas bulamiyoruz bazen izin ayarlayamiyoruz

@vizeli gezgin
Hayırlısı olsun,geç olsun güç olmasın kardeşim..Birgün bir yerlerde karşılaşmak ümidi ile...

• Beğen
Nasip inşallah seneye bende zaman yaratamadım

Geri