Scudo Sports

Fethiye Babadağ tırmanma yarışması.

Aykut abi o parkur kummu yoksa yanılıyormuyum?

Valla marmarisde hava bi açıyor bi kapatıyor! o parkur yarış öncesi kazara bir yağmur görürse dahamı zevkli olur acaba? :rolleyes:
Gerçi meteoroloji hava açık olcak diyor ama nede olsa tahmin....

Scudo
Memoli'cim selam,

Sezon sonu oldugu icin otel sahibi isterseniz 100 kişi gelin yer var dedi. Otel buyuk yani. Yani yer ayırtma yok. Ben bisikletci yim diyorsun, Delta dan Aykut bey sizinle konusmus diyosun o kadar. Gelince ara beni zaten. Yalnız yanlıs anlamalara mahal vermemek iscin tekrar belirtmekte yarar var. 50ytl apart daire fiyatı. Yani ben 4 kişilik apart da fantezi yapcam 2 kişi at oynatcam diyenler olursa adam başı fiyat 25ytl oluyor :) Ama apart daireler 2 ayrı oda ve her odanın kendi banyo/tuvaleti oldugu icin 4 kişi icin bile gayet yeterli konfor var.

Tolga senin parkurla ilgili soruna gelince, o gordugun kum degil , birikmis toz haline gelmis toprak. Sezon boyunca 4 ceker yamac parasutu jipleri yolu bu hale getirmis. Yol oldukca taslıklı. Taslar genelde topraga gomulu ve buyuk. Bayagı agır bir parkur yani :) Egimin de yer yer %11 lere kadar vardıgını hesap edersen, hepimize kolay gelsin diyorum :)

• Beğen
Tepkiler: tırt kaptan
@aykut fethiye

Koymaz abi MTB ci adama! ne dağlar tepeler ne babadağlar gördük biz...:D :D
(yarış esnasında beni bisikletim elimde gören olursa bunları hatırlatın lütfen... :p)

Arkadaşlar ben de yarın sabah aracımla yola çıkıyorum, Aykut beyin belirttiği yerde kalmaya çalışacağım, tek olduğum için umarım yanıma birilerini bulurum, veyahut daha uygun bir pansiyona bakacağım (kalacak yer için bütçem max 20 ytl) Cuma akşamı kalacak arkadaşlar varsa oda ücretini paylaşmak açısından beraber kalabiliriz...

Hakan selam,

Ankara ' dan arkadasla geliyor 6 kişi. Onlarla oda paylaşmanda bir sakınca olacagını sanmıyorum. Neticede hepsi bisiklet sporcusu. Aynı yolun yolcusu yani :)

Çok teşekkürler Aykut, bu arada şeyi sormak istiyordum, acaba odalarda ocak ve mutfak var mı ?
Teşekkürler...

@aykut fethiye

Bu arada arkadasla Ovacik Residence otelin telefon numarası 0 252 616 69 05. yetkili kişi İsmail Bey veya Fikret Bey.

denizli bisiklet platformu ve yarışa katılan tüm arkadaşlara başarılar diliyorum ..

Bütün yarışacak arkadaşlara başarılar diliyorum inşallah herkez emeğinin karşılığını alır.

babadağ tırmanma yarışı sonuçlandı arkadaşlar...

1. teknik toplantı sırasında dahi netlik kazanmamış durumlar söz konusuydu
2. federasyon web sayfasında %20 olarak açıklanan, teknik toplantıda %40 a çekildiği söylenen fakat yarış günü sporcuların haberi olmadan tekrar değiştirilen baraj birçok arkadaşın canını sıktı. (baraja takılmadan geçen son kişi bendim galiba :D)
3. ukrayna lılar fethiyeye çıkarma yapmışlardı... (resmi sonuçlar açıklanmadan yorum yapmamak gerek)
4. feedzone a kadar pek de dik olmayan eğim ve çok sorun yaratmayan zemin, feedzone dan sonra tam aksine dönüyordu. zemin yürünemeyecek kadar taşlıktı (bayaa bi yürüdüm ordan biliyorum :D) ve yol duvar gibi duruyordu önünüzde...

ama zirvedeki muhteşem manzara tüm yorgunluğumuzu unutturdu.
ve dağıtılan sandviç-elma ilaç gibi geldi hakketten!

madalya alan ve zirveyi gören tüm arkadaşları tebrik ederim...

Kazanlar arkadaşları ve kazanmak için gayret sarfeden bisiklet sever dostlarımı yürekten tebrik ediyorum. Resimler var mı? Bol bol resim bekliyoruz.

@gurol

Sadece
Elite 1. ukraynadan
2. Bilal Akgül
3. ukraynadan
olduğunu biliyorum... 1. derecesi 1sa.22dk. yanılmıyorsam! Bitiş e bayaa geç vardığım için bihaberim açıkcası :D:D yakında resmi sonuçlar açıklanır diye umuyorum...

@soneryen

bende fotoğraf yok maalesef... benim fotoğraflarımda bazı arkadaşlarda var. bende onlardan paylaşım bekliyorum! :D

bildiğim kadarıyla junior kategorisi sonuçları şöle

1.ABDURRAHMAN DANDAL
2.MUSTAFA SAYAR
3.METİN BARIŞSEVER

bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum.

@Fatih Özgenlik

zirveye ulaştığımda igor diye bir ukraynalının ismi dolaşıyordu birinci diye ama resmi olarak bir açıklama gelmedi henüz...

• Beğen
Tepkiler: Fatih Özgenlik
@mystery of altar

haklısın igor bogdandır, gogolev zaten rustu galiba, ben karıştırdım

Geri