Scudo Sports

Ferrari mi? Yol mu?

bedava verseler almayı düşünürüm alırım demıyorum da almayı düşünmem lazım aldım vergısı cartı curtu da ben vermıcem sonra satarım galerıye ne yaparım

bisiklet mağazası açarım.

27 yaşımda arabamı sattım 2011 sonunda ve bir daha araba almadım almıyacağım motosiklet de vardı 2 tane onlarıda sattım 2013 den berı motorlu taşıt almadım almam da artık.

istanbulda 4 teker kullanmak delilik, 17 mılyon ınsan, 5 mılyon araç var.
her evde 2 katlı yer altı otoparkları var. nerdemı heryerde yenı yapılan bınaların çoğunda

caddebostan goztepe suadıye yenı yapılan apartmanlarda 10 11 katlı apartmanlarda 50 60 araçlık 2 katlı yeraltı otoparkları var 1 daıreye 3 araç dusuyor delılık resmen trafık dur kalk ,5 km de bagdat caddesınde bısıkletle 5 dakıka da gidersin. araba ıle trafık de cumartesı akşamları tam 2 saat...

Scudo
@Arınç

4500 ,orta karar ,5000 kağıdın üstüne gerek yok,çünki,ekonomik koşul 4500 'ü karşılıyor,henüz 1 yıllık,30 dolara zincir değişti (sram )ve bu gün yeni teker alındı 190 lira.tabi herkesin kardeşleri var ,benim kardeşim bana yardım eder.

bende ferrari kullanana kadar hep benzer yaklaşımlarda bulunurdum, ama kullandıktan sonra ona o kadar para verenin aptal olmadığını anladım :) keyif meselesi, özenle yapılan her sanat eseri, supercar, superbike kendine has bi karakter barındırır, karakterini çözmeden vurmamak gerekir diye düşünüyorum artık.

not: porsche candır, ferrari yerine Ruf ctr3 clubsport ya da nissan GT-R + 3 süper bisiklet cyclo, elit race, endurance. bence :)

Geri