Scudo Sports

Ferrari mi? Yol mu?

Scudo
@Kudret Kurtcebe Kudret hocam sahibi oralardaysa bi sorsaydin arkaya bisiklet askisi takiliyor mu diye. Arabayla bisiklet tasiyamiycaksam o arabayi almam.

Ben bisikleti gideceğim yere kargoyla yollardım arabayı çizmesin diye :D

@celikkadro

işin komik tarafı ferrari şirketi ,vay efendim sen nasıl bisiklet taşırsın diye ferrariyi alabilir :komik:,nitekim lpg takanın elinden gitti ferrari,elazığlı bir iş adamıda boru taşımış, valla ferrari şirketinin haberi olmadı herhal....:komik:

@Kudret Kurtcebe Ferrarilerin motoru arkada oluyor. Arabanin arkasi kesin cok isiniyordur. Arkaya bisiklet tasima aparati taksak bile o sicaktan yuksek ihtimal bisiklet zarar gorur.
Benim arabada arka koltuga M/L kadro yol ve dag bisikleti sigiyor. Ferraride arka koltukta yoktur ki....

@celikkadro
Bu iyiydi işte :koptum::koptum::koptum:

Süper Ego: "Yol bisikleti" diyor.
Ego: "Ferrari",
İd ise; "Git karnını doyur lan, acıktım ben" diyor.

Bence evvela ferrari..sonra ferrari gider yerine bi suru pisiklet gelir:)tum katagorilerden bir tane:)daha sonra guzel bi bisikletci dukkani icine iyi bi usta @SerkanH abim:) daha sonra gelsin huzur ve mutluluk:))bi ferrari neler yapiyor:))vayy bee

Ferrari alan adam daha doğrusu alabilecek durumda olan adam bisikletin zaten en kralını alır.Bizim gibi ferrari mi bisiklet mi diye kafa yormaz, ikisininde en kralını alır çeker kapısının önüne ama sizin(Kudret Kurtcebe) giant bir başka duruyor yakışıklı bisiklet:)

sabah bisiklet akşam ferrari gece tekne sabaha karşı jet hayal kurmak negüzel iyiki zengin değiliz...

Abi bizde yollarin ferrarilerine biniyoruz o yuzden sorun yok iş yerınde soruyolar bu ne kadar dıye dırek 10 dıyorum ooo nasıl verdın oparayı felan dıyolar heehe adam altındakı araba 30 m yanı bizde ferrariye biniyoz gibi bişi :D

@FReeDoMSpY

Elindeki imkanlar dahilinde cocuklara yardim ederek hala daha o "insansi buyuk ego"dan kurtulma sansiz var. Aklima su fikra geldi:

LÂFI MI OLUR!

“–Beş evin olsa, ben de muhtaç olsam; birini bana verir misin?”

“–Elbette dostum. Sen benim en iyi dostumsun.”

“–Peki, beş tane araban olsa, birini bana verir misin?”

“–Tabiî ki! Ne demek!”

“–Ya beş tane gömleğin olsa, birini bana hediye eder misin?”
Image

“–Hayır!”

“–Nasıl olur?!. Koskoca evi, arabayı veriyorsun da, bir gömleği mi esirgiyorsun?”

“–O söylediklerin zaten yok. Beş tane evi, beş tane arabayı kim kaybetmiş ki ben bulayım. Fakat beş gömleğim var. Veririm dersem vermem lâzım!”

burası "piyango bana çıksa şu kadar şu kadar bağış yapacağım, hepsini şuraya bahşedeceğim" esprilerine dönmüş :):) ben ferrariyi alır, arkasına da bisikletimi bağlar çatır çatır gezerim valla :) gezmesem de garajımda dursun o da yeter :)

ferrari, düşünmem :D

Geri