Scudo Sports

Ferhun Ogunç Kaza Haberi

Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin...Gerçektende ölümle sonuçlanabilecek çok ciddi bir kaza atlatılmış...Ne yazıkki nerede hangi ülkede olursak olalım bu katil ruhlu insanlar maalesef ne kadarda uğraşsak, dilede getirsek araba ile bisikleti ayırt edemeyecek düşüncesizler....

Eşim ciddi bir kazayı gözümün önünde kılpayı atlatmıştı, adamı durdurdum gayet medeni şekilde o anki ruh halimi frenleyerek hatasını kendisine anlattım neden dikkat etmediğini sordum....Aldığım cevap: O zaman yolda gezmeyeceksiniz gidin parka !!!...O an başımdan aşağı kaynar sular döküldü kafasını o yola sürtesim geldi...Hem g..ü korkuyor camı hafif aralayarak konuşuyor hemde hala bir canı hiçe sayıp kendine haklılık payı çıkartmaya çalışıyor...Böyle insanlara ne denilebilir ki !!!

Scudo
Gecmis olsun, kötü bir kaza olmus. Sahsen Türkiyede Izmir sahil disinda bisiklet sürmüyorum. Almanyada yine sadece bisiklet yolunda kullaniyorum. Yada kasaba yollarinda, Türkiyede motorsiklet ve bisiklet kullanmama kararini Almanya sonrasi aldim. Sizlere gayet dikkatli olmanizi öneriyorum.

Cenab-ı hak selede pedallayan tüm bisiklet tutkunlarını her türlü kazadan beladan korusun çok geçmiş olsun arkadaşa verilmiş sadakası varmış.

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
@Kudret Kurtcebe Açıkçası bu kaza haberleri ve kendi geçirdiğim kazadan sonra ( araba arka lastiğime çarptı kaçtı) Türkiyede bisiklet kullanarak hata mı yapıyoruz diye düşünmüyor değilim. Dünyanın her yerinde yaşanabilir lakin Türkiye bu tür acil durumlarda çok yetersiz ve ilgisiz

Çok geçmiş olsun.

@dethagorf

76 'da başladı bisiklet serüvenim, ciddi kaza yaşamadım ,bir araç arkadan vurmadı ,ama bu demek değildirki, ben efsunluyum ,7 bisiklet eskittim artık 8 ve son ,bunla final yaparım 68 'yaşa kadar gıant yol ile,tabi parçalar eskiyecek,76 'da araç sıfırdı istanbulda,ama şimdi öyle değil,istanbulda yaşayanlar çok daha fazla risk faktöründeler,bunun nedeni,istanbul arac bolluğunda maşallah solladı bütün illeri,yapılacak eylemler gerekiyorda doğru dürüst stk 'mız yok,bisikleti kendine demirbaş eylemiş insan sayısı istanbulda amsterdamdaki gibi değil,istanbulun avrupa yakası tam anlamı ile araba cehennemi keza anadolu yaka ,okullar tatil olunca hafta sonları trafik felç her yerde,
kışın pazarları benim bulunduğum mekanda araç sıfırdır idman orda yaparım,
yaz aylarında 06.00-09.00 iş biter,trafiğin olmadığı güzergahta.
konumunuz tekirdağ, tekirdağ yaptım istanbuldan bir daha zor,,uludağ keza ama trafik çok, trafik açısından sadece en uygun etabın topçular-suadiye olduğunu gördüm.sabah 09.00-10.00 arası,pazarları,
keza tuzla-gebze eskihisar 06.00-08.00 pazarları,tek olarak genede sakıncalı tabi,her zaman söylerim grup halinde gezi yapmak ya da idman yapmak mümkün olduğu kadar trafiğin az olduğu yerler olmalı.

@Tugay Sonsuz Sert Çok geçmiş olsun, bir daha olmasın. Çok üzüldüm.
Bu vesileyle son fotoğrafa dikkat çekmek isterim. Bir trafik kazası sonrasında bir telefonla gelen ekibe bakın lütfen. Bizde olsa nasıl olurdu? Polis gelir miydi?
Gelişimini tamamlamış ülkelerle olan farklarımız o kadar çok ki...

• Beğen
Tepkiler: Mert E.
@Orhan Akarkut

tabi insan hayatına verilen değer, abd ile türkiye arasında farklı,bu olaydan iki dersi ülke olarak çıkarmalıyız,

1- abd 'de kazaya uğrayan dostumuza verilen değer, bilinçli müdale,helikopterli alt yapısı ile itfaiyesi ile,
2- bunun yanında kendini bilmez sürücülerin abd 'de var olması, tabiri caizse ,abd magandasının yarattığı bir olay bu,
daha önce michigandaki maganda ile aynı ,dünyanın her yerinde maganda mevcut

Korkunç bir durum demek ki insanoğlu her yerde aynı... zaten ABD den falasını beklemezdim ancak o bacaktaki dikişi görünce içim bir garip oldu... korku filmi gibi..
Allah yardımcısı olsun çok acil şifalar diliyorum.

İnanamıyorum o gerçekten adele mi... Çok geçmiş olsun :(

Geçmiş olsun. Yaşadığınız tramvadan çok etkilendim. Umarım iyi durumdasınızdır. Acil şifalar dilerim.

böyle şeyleri gördükçe sporu bırakıp , sabah tekrar başlıyorun.
neden diye sorulursa zaten öleceğiz. ha bisiklet üstünde ha yolda yürürken kafana roket gelirse.
aradaki fark bi amaç için ölme :)

Yerdeki kas parçasını görünce bayılacak gibi oldum, Aman diyorum. Büyük geçmiş olsun...

Çok geçmiş olsun. Hepimizin başına gelebilecek bir durum. Dikkat etmekte fayda var arkadaşlar.

Çok geçmiş olsun

Ferhun Bey sonradan cevap yazmış. Çarpan kişi olay yerine dönüp teslim olmuş polise. Bayan bir sürücüymüş, yolda bisikletliyi görmediğini söylemiş. Çarpınca da panikleyip kaçmış.
Kişisel tahminim, araç kullanırken cep telefonunu kurcalarsa görmez tabi. Ferhun Bey'e acil şifalar diliyorum. 4 kırık kaburga, 4 çatlak omur, parçalanan baldır ve diğer yaralar, iyileşmesi zaman alacak.
İyileşir iyileşmez tekrar bisiklet üzerindeyim diyor kendisi :)

Geri