Scudo Sports

Feneryolu

skull_mrt

Daimi Üye
Tepki
92
slm arkadaşlar

feneryolunda oturuyorum hergün sahilde bisiklete biniyorum (burlarda oturan varsa bana katılabilir)

hiçbirşeyi bisikletle deişmem:)

1 hafta önce bisikletim çalındı şimdi yani bisklet araştırıken bu forumları falan gördüm dedim aha ne güzel forum hemen katılmam lazım

Scudo
Aramıza hoş geldin :)

Mert
Biz bisiklet sevenlerin arasına hoş geldin.
Keşki herkes senin gibi , bisikletini hiç bir şeye değişmese. Bisikletini çaldırdığın halde, bu sevgin hiç azalmamış. İnşallah bir daha başına böyle üzücü bir olay gelmez.

aramıza hoşgeldin.
Sana hayatta mutluluklar, neşeli günler ve bol pedallı günler dilerim
Hoşçakal.

çaldırdığıma gerçekten çok üzüldüm ama zaten deiştirmeyi düşünüyordum o bisiklet benden büyüktü babam kendine almış yıllaaar önce bursada hatta gazeteden almış legnano markaydı artık çok eskimişti ama inanırmısınız üzerinde orjinal vitesleri ve ön maşa duruyordu

bn 1.80 ve 80 kg adamım ve merdiven inmekten biskletele zıplamaktan çekinmem o bisiklet çıtırdamıyordu bile:)

sanırım sedona borla alıcam yeşil bisiklet evimin yanında zaten gittim baktım gördüm beyendim:) fiyatıda uygun

bisikletim için üzgünüm ama sizlerle tanışmış oldum

siz siz olun caddebostan migros bile olsa bisikletinizi bağlayın

Mert kardeş hoşgeldin. İnşallah İstanbuldaki organizasyonlarda senide görürüz artık. Bisikletin için geçmiş olsun. İnşallah bir daha böyle bişey olmaz. Sıkı güvenlik tedbirleri al bence.

Sevgiler...

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=3863&page=21

Mert bugün bir turumuz var sen de katıl istersen

Tamam o zaman en kısa zamanda aramızda görmek isteriz :)

hosgeldn Mert,
ilk önce gecmis olsun diyorum bisikletin icin üzüldüm,eski olması benim icin daha önemli nedenmi? gecmisten kalan izler var üzerinde sanırım kimbilir ilk düştügünde acıyan canın kadar bisikletinde incinmistir,kimbilir kac kez durup bisikletinle sahilde verdigin molalarda kac kez bas basa adalara bakmıssınızdır?
kimbilir ler cok cok cok devam eder,inan üzüldüm bisikletine helede babadan kalma bir bisiklet ne diyimki!!!
yeni alacagın bisiklet ne olursa olsun bence onu unutturamayacak,ilk sevgili ilk ask gibi,ben unutamadım halaa belkıde ondandır bu denli üzülmem,calınan bisikletine,
kazasız belasız bir hayat diliyorum yeni yol arkadasınla,

mert kardeş hoşgeldin aramıza bisikletin için de geçmiş olsun :(

teşekkürler arkadşlar hoşbulduk

bu arada hdeveci dediklerinin hepsi doru yine efkerlanıyorum bak:(

vay sanada selam kardeşim
arkadaşlar malide bendendir bilginiz olsun :D:D:D ona da ben tavsiye ettim ayıptır sölemesi
:D:D

• Beğen
Tepkiler: Mali
Geri