Scudo Sports

Fenerbahçe-Chelsea

Scudo
Fenerbahçe Avrupa maçlarını bir başka oynuyor.Eğer havasını yakalayabilir ise deviremeyeceği rakip yok diye düşünüyorum.Chelsea milyondolarlık bir takım olabilir ama biz devirdik, Fenerbahçe niçin devirmesin? Fenerbahçe takım oyunu olarak Chelsea den daha iyi, Chelsea ise bireysel olarak,teknik kapasitesi çok çok daha güçlü bir takım.Futbolcularını saymaya gerek yok zaten.Ama biliyorsunuz ki futbol bir takım oyunudur.Neyse, bekleyelim görelim.

@douach

Sizi ayakta alkışlıyor ve tebrik ediyorum. Polemik yaratmak yok. Gergilik yaratmak yok. Sizde kendinizce fikrinizi belirtmişsiniz. Çok güzel teşekkür ederim. Diğer arkadaşlara dikkat ediyorum. İlle bi yerlere çomak sokmaya çalışıo. 1. mesajına dolaylı yoldan uyarı yaptım. Anlamadı şimdi 2. mesajıda yine fenerlileri kötüleyip ortamı gerici bir msj yazmış tekrar. 3. mesajında site yöneticilerine bizzat şikayet edeceğim. Şurda güzel bir ortam olsu istiyoruz. İnadına birşeyleri gündeme getirip inadına tartışma ortamı yaratmak istiyosunuz. Kızıyorum.

@cakhiy

Güzel arkadaşım. Daha 15 yaşındasın. Dilin çok sivri. Kalbini kırmak istemiyorum. ilk mesajımda dolaylı yoldan uyarıp ortamı germeden görüşlerini bilir diye sana mesaj yolladım anlamadın. Diyosunki fenerliler gs lilere küfür etti. Güzel arkadaşım ben küfür etmedim. Bi kere yanlış bi genelleme yapıosun. Sevabıyla günahıyla herkesi bu ortama çekiyosun. Ayıp. Yaşını seviyeni bil. Sana kimse konuşamazsın edemezsin demiyor. daha orta okulda okuyosun. Bende senin gibi öğrenciler okutacağım nasipse 2 yıl sonra. İnsanlarla iletişim konusunda gayet yetersiz olduğunu görebiliyorum. Çünkü üniversite eğitimi almadan ve kendini geliştirmeden konuşman olsun fikirlerini belirtmen olsun olaylar yaklaşımların ve bakış açıların olsun çok çok yetersizsin. Böyle insanlara çomak sokup belli başlı laflar sokarak hiç bir yere varamazsın.Büyük büyüklüğün küçükte küçüklüğünü bilsin. Saygısızlık yapmadığın sürece kimse seni susturmuyor. Bu sefer açık açık uyarıyorum. Ama bir daha böyle ortamı gerici ve insanları tahrik edici mesaj yollarsan site yöneticilerine şikayet edeceğim. Kusura bakma.

Sevgi ve Saygılarımla

Mustafa Önder ATİK

Bugün bir gazetedeki başlık dikkatimi çekti.''KUPADA ERKEN FİNAL'' Bu maçtan bahesediyorlardı :)

• Beğen
Tepkiler: cakhiy
tabiki sizin düşüncelerenizede saygım var. ancak ben ortaokulda değil lisede okuyorum. ve sitede siz yaşınızı belirtmemişsiniz ve ben buna karşıyımbir internet ortamında yaşın pek bir belirliyeceği unsur olduğunu düşünmüyorum. çünkü ben yaşımı 15 değil 65 de yazabilirdim.
ve umarım fenerbahçe turu alırda biraz rahatlarız.(tüm gs camiası)
ve 2. mesajımda anlatım bozukluğu olmuş. ben Barış Kılıç ın mesajına 2. mesajı yazmıştım ancak hala laflarımın arkasında fenerliler kendilerinden emin konuşmamalılar. teşekkürler.

@cakhiy

Güzel arkadaşım kaç yaşında oldup olmadığın veya orta okul veya lisede okuyup okumadığın beni ilgilendirmiyor ki. Sana bu sayfaya birisini yollayacağım. Mert_fr ile ilk tanışmamız ve onun düşünceleri ve sonra benim ona yaklaşımlarım ve konuşmalarımız. Bunu bizzat onun sözlerinden okumanı istiyorum. Senin konuşmalarında iğneleme var. Kusura bakma. Hala daha konuşuosun. En iyisi çocukla çocuk olmamak. Ve Mert_fr arkadaşımızı buraya yolluyorum. o sana gereken cevabı verecektir. İyi eğlenceler

Sevgi ve Saygılarımla

Mustafa Önder ATİK

Ve beklenen maç 21:45 basladı İlk yarı Che:1 FB:0 bitmesıne rağmen sonuç FB:2 CHE:1
Galatasaraylı olmama rağmen kendi takımım gibi sevindim helal olsun

• Beğen
Tepkiler: Selçuk Çilek
@samsunlu_asi

fenerbahcenin basarisi turkiyenin basarisi, bir turk kulubunun basarisi:smily143:

Sanırım sivri dilli veya ortamı germeye çalışıp buradaki insanların huzurunu kaçırmaya çalışan gerekli yerlese gereken cevap verilmiştir sanırım. Fenerbahçe ye Şampiyonlar Ligi Final yollarında başarılar dilerim.

Sevgi ve Saygılarımla

Mustafa Önder ATİK

Arkadaşlar olaya bir Türk takımı başarısı olarak bakmalıyız,Türkiyemizi temsil ediyor şampiyonlar liginde hangi takımlı olursak olalım feneri destekleyelim başarı hepimizindir, fenerbahceli olarak mutluyum gururluyum tüm türkiyeye hayırlı olsun.

Bugün şu çeyrek finalde 4 tane İngiliz takımız var. 2'si birbirine karşı oynuyor. İlerde bir gün 2 tane Türk takımını görürsek buralarda (ki hiç sanmıyorum) hangisini tutacağımızı şaşırmamamız için herkes kendi takımını desteklesin arkadaşlar. :)

Tebrikleri tabii ki kabul ediyoruz. Ancak %60'ı yabancı bir takım için milli duyguları kabartmak biraz aşırı sanki.

Fenerbahçe yine bir destan yazdı keşke gollerin 3 de aynı kaleye girseydi :D
fenere stamford bridge de yalnız değildir tüm türkiye arkasındadır.....

Ben de dün gece çok mutlu oldum.Fenerbahçemize Londra'da başarılar diliyorum.İnşallah bazı burnu büyük Chelsea taraftarlarına ve ingiliz basınına ders veririz.

Bir Galatasaraylı olarak Fenerbahçeyi kutlarım.Başarılarının devam etmesi dileklerim ile.. ;)

vallaha kadıköy geçilmez oldu artık geçi vrmiyoruz artık ztn bizim işimiz championlar liginde ki yabancı ve güçlü takımlarla işte burda fenerbahcenin başarısı yatıyor Her Zaman Her Yerde En Büyük Fenerbahce

Tamam Fenerbahçe kendi sahasında 2-1 yendi ama dış sahada yani che sahasında ne olur durum kım cıkar fb mi che mi
gönüller işter fb cıksın ama işi biraz zor...

rovans 27.04.2008 salı günü saat:21:45
che stadında

Allah utandırmasın. İyi olan kazansın. Onlar kazanırsa ülkemiz adına çok güzel gelişmeler olacağını düşünüyorum.

Sevgi ve Saygılarımla

Mustafa Önder ATİK

evet fenerbahçenin işi kolay değil ama ben turu geçeceklerine inanıyorum,gece işallah "FENERBAHÇE YARI FİNALDE" başlıklı konuyu açarız

gerçekten işi zor fenerbahçemin......
bir önceki maç içinde zor dedik bizi seviçten deliye döndürdü.İnşallah tekrarı olur.
Bence ilk 15 dk çok önemli.Eğer fırtına gibi gelir kaleye ulaşırlarsa işimiz zor.
Ama Allah Yardımcıları olsun,

Kalbimiz Fener ve Türk Bayrağı'nın dalgalandığı her yerde

Şansın bol olsun Fenerbahçem

Geri