Scudo Sports

Fener demisken

hakano

Bilim, Birlik, Barış
Tepki
549
İsim
Hakan
Başlangıç
1972—73
Bisiklet
Scott
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
Genel amacli Surefire fenerlerin ozelliklerini Internet'te arastirirken, 4000 (dort bin) lumen gucunde $2000 degerinde Polarion Helios diye "birsey" le karsilastim. Amerikan polis teskilatinin kullandigi fener buymus. Bir bakin derim. (Bisiklete monte edildigini dusunmek bile istemem.) Wicked Lasers isimli bir sirket daha guclusunu uretmis: The Torch: 4100 lumen. Yakin mesafede kagit tutusturabiliyor, yumurta pisiriyor, vs. $300 civarinda ama aslinda Polarion'la boy olcusemez cunku pili sadece 15 dakika dayaniyor. Bu arada bu fenerlerin gucunu tam olarak anlayabimek icin, 60 lumen gucunde bir Surefire'in ortaligi gunduz gibi yaptigini soylemek yeterli. Ayrica kocaman seylerden degil orta buyuklukte el fenerlerinden soz ediyoruz.

Scudo
Daha önce görüp incelemiştim bu markanın ürünlerini ama çok abartı geldiğinden fazla takılmamıştım :)
Ürün bu;
(link)

Buda fikir vermesi açısından bir video :)

bu kadar bir aydınlatma sağlayan far grubu görmüştüm ama orman müdürlüğünün 6X6 kamyonunda :D yerden yüksekliğini tahmin edebiliyorsunuzdur, karanlık ormanda çok çok uzağı aydınlatabiliyor.

bu fenercik güzelmiş ama biraz dikkat çeker trafikte :p

• Beğen
Tepkiler: hakano
şaşırmış olmalı bunlar karşıdan gelen kişinin gözünü kör bile edebilir.
bence gereksiz bisiklet için bu kadarı.

• Beğen
Tepkiler: hakano
Zaten bu fenerler bisiklet için değil :) Özellikle arama-kurtarma faliyetleri için kullanılıyorlar.. Zaten öyle ufak tefek şeylerde değiller.
Yaklaşık 60cm uzunluğunda ve 2kg civarında bu fenerler :)

@d.berkay

Polarion'un uzunlugu 30 cm. Zaten 60 cm buyuklugunde bir fener pratik birsey olmazdi. :)

@hakano

Haklısınız 30 cm:) Neden 60cm yazdığımı bilmiyorum.. Dalgınlığıma geldi sanırım.. :rolleyes:

Geri