Scudo Sports

Felt Türkiye

Arkadaşlar selamlar. Felt Türkiyeye yeni giriş yapan bir firma anladığım kadarıyla. TT ve yol/yarış bisikletlerinde kendi kanıtlamış bir firma olduğu tartışılmaz. Bir şehir bisikleti almaya karar verdiğim dönemde karşıma QX serisi şehir bisikletleri çıktı. Aslında başka bir markadan almaya karar vermiştim ama firma isim değeri olarak üst sıralarda olması kafamı kurcaladı. Forumumuzda ve yabancı forumlarda araştırmama rağmen bu seri hakkında kullanıcı yorumlarına rast gelmedim. Kullanan varsa özellikle QX65 nasıldır? Genel olarak şehir bisikletlerinin durumları nedir? Kompenentler düşük ama kadro kalitesi olarak nasıldır?

Scudo
Felt'in distribütörü olan Baytekinden memnun musunuz? Satış sonrası verdiği destek ve servis konusunda bilgileri nasıldır? Felt bisiklet almak istiyorum ama forumda çok az bilgi ve o bilgilerde çok eski olduğundan aklımda Felt ve Baytekin konusunda soru işaretlerim bulunmakta. Ve Felt ar3 modelini nasıl buluyorsunuz?

@19tunahan93 Merhabalar ben Baytekin bünyesinde bulunan Probike Mağazasında çalışmaktayım. Satış ve satış sonrası hizmetler konusunda müşterilerimize her zaman destek sağlamaktayız. Aklınıza takılan konularda çekinmeden yazabilirsiniz.

İyi günler dilerim

• Beğen
Tepkiler: 19tunahan93
Felt 'in bayiliklerimi varmis Turkiye'de ...:naslyany: Biraz reklam yapin en azindan forumda.:kötü: Ilk defa duyuyorum :uzgnm:

• Beğen
Tepkiler: Adrenalin26
@inziva Haklsınız. Felt 3 yıldır Türkiye'de. Karaköy'de FELT mağazası açıldı (Ağustos ayında) bisiklet severler artık markamıza daha hızlı ulaşabilecekler.

(link) mağazamızın yerini görebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Adrenalin26
Geri