Scudo Sports

Felt FR30 Test Sürüşü ve İnceleme - Köy yolları | Yol Bisiklet Vlog 34

Özcan güler

Daimi Üye
Tepki
2.767
İsim
özcan güler
Bisiklet
Diğer

Herkese Merhaba,

Felt FR30 Test Sürüşü ve İnceleme - Köy yollarından Şile'ye uzanan güzel bir rotada bisikleti inceledim.
Videonun 1. partıdır. Diğeri haftaya yayında olacak
Sakin ve huzurlu yolları sizi bekliyor olacak. Tabii ki bol yokuş :D

Sürüşü tamamladıktan sonra genel düşüncelerimi de paylaşmak istedim.

Sevgilerle Dostlar

KADRO TÜRÜ VE GEOMETRİSİ: KADRONUN SAHİP OLDUĞU AÇILARIN SİZE GERİ DÖNÜŞÜ: ÇOK İYİ!
BİLEREK UZUN KM. YAPMAK İSTEDİM Kİ, BUNUNLA İLGİLİ BİR SORUN OLURSA PAYLAŞMAK İÇİN. BUNA BAĞLI OLARAK HER DEFASINDA DEDİĞİM GİBİ KADRONUN ÜZERİNE HARCANAN MÜHENDİSLİK BURADA ORTAYA ÇIKIYOR.
BU BİSİKLET ALIRKEN DOĞRU KARAR VERİLMESİ GEREKEN EN ÖNEMLİ HUSUSTUR. KULLANIM AMACINIZA GÖRE SEÇECEĞİNİZ DOĞRU KADRO TÜRÜ VE KADRO BOYU İLE BİSİKLETİNİZİ DAHA ÇOK SEVEBİLİRSİNİZ.
İLK DEFA BAŞLAYANLAR İÇİN ÇOK ÖNEMLİDİR. ALLROUNDER KULLANIMA UYGUN ŞEKİLDE. NE ÇOK AGRESİF, NE DE TAM ANLAMIYLA ENDURANCE BİR KADRO. YANİ GENEL SÜRÜŞÜ TEK BİSİKLETTE TOPLAMAK.
DİĞER BAHSETMEK İSTEDİĞİM KONU RUBLE VE AYNA KOL ORANLARI. 11/28 AGRESİF BİR ORANDIR. GENELLİKLE YARIŞ KOŞANLAR KULLANIR. 50/34 AYNA KOL ORANI İLE BİRAZ DAHA YUMUŞATILMIŞ.
BU ORAN YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN SERT OLABİLİR. BU SİZİN GÜCÜNÜZE BAĞLI OLARAK DEĞİŞİR. 11/28 UZUN SOLUKLU YOKUŞLARDA SİZİ ZORLAYABİLİR. ( ALIŞTIKTAN SONRA KULLANIMI SİZİ GÜÇLENDİRİR )
BİSİKLETİ ALIRKEN NE İSTEDİĞİNİZİ BİLMELİSİNİZ. KABLOLARIN KADRO İÇİNDE GEÇMESİ: KULLANILAN TELLERİN ÖMRÜNÜ UZATIR. ESTETİK DURUR VE ÇANTA KULLANIMINDA RAHAT EDERSİNİZ.
DAHA SONRA YAPACAĞINIZ BIKEPACKING SÜRÜŞLERİNİZDE AKLINIZDA OLSUN. GİDON GENİŞLİĞİ: 420mm DOĞRU TERCİH RAHAT ETMENİZİ SAĞLAYACAKTIR. FRENLER: KUMPAS OLARAK GELİYOR.
BU FRENLERİ UZUN SÜRE KULLANDIM. BU BİSİKLETİN 2020 MODELİ DISK İLE BERABER GELİYOR. BÜTÇENİZE GÖRE BUNLARA KARAR VEREBİLİRSİNİZ. BİSİKLETİN GENEL ÖZELLİKLERİNDEN BİRİNCİ VİDEODA BAHSETMİŞTİM.
TUBELESS KULLANMAK İSTERSENİZ JANT SETİ BUNA OLANAK SAĞLIYOR.

Bisikletin alt metni çok derin ve onu keşfedin...

✩✩✩ (link)
✩✩✩ Instagram: (link)

Yakuşlar sizinle olsun...

Ride More Bro!

Scudo
İzleniyorsunuz şu an. 😏

@Özcan güler severek takip ediyorum kanala aboneyim.Yanlız bir eleştiride bulunayım video altına yapılan yorumlardaki sorulara zaman ayırıp cevap verebilirseniz daha iyi olur.Cevapsız kalan çok soru oluyor 😉🚴‍♂️

@Özcan güler severek takip ediyorum.Forumdaki arkadaşların YouTube kanalına üye olması gerekiyor.Sadece sizin değil bisiklete dair kimin kanalı varsa desteklenmeli.
Teşekkür ederim.
@Özcan güler severek takip ediyorum kanala aboneyim.Yanlız bir eleştiride bulunayım video altına yapılan yorumlardaki sorulara zaman ayırıp cevap verebilirseniz daha iyi olur.Cevapsız kalan çok soru oluyor 😉🚴‍♂️
Bu son video ile ilgili mi, yoksa genel mi?
Desteğiniz için teşekkür ederim.
@Özcan güler Defy ile kıyaslamalı yazsaydınız aslında daha iyi olurdu ama firmaya karşı pek şık olmazdı büyük ihtimalle.
Defy carbon bir bisiklet. Felt FR30 Alüminyum sizce doğru olur mu?

• Beğen
Tepkiler: ghostt
@Özcan güler Böylece karbon ve alüminyum arasında ki farkları da anlamış olurduk. :)
Felt e söyleyelim bir karbon versinler size test için.

Selam;

Boyunuz kaç ve videodaki bisikletin kadro boyu ?

• Beğen
Tepkiler: ghostt
Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Özcan güler
@Özcan güler Aboneyim ve takipteyim. Feyz aldığım bisikletçilerin üst sıralarında yer alıyorsunuz.

Başarılı Tur/gezi/antrenman larınızın devamı dileğiyle. 👍🏻

@Özcan güler Özcan Bey izlemediğim tek bir videonuz bile yok merak etmeyin size hayranlık duyan biriyim sözlerimi yanlış anlamayın bu işlere yeni başlayan arkadaşların merak edeceği sorular bunlar onun için soruyorum.

@Özcan güler Aboneyim ve takipteyim. Feyz aldığım bisikletçilerin üst sıralarında yer alıyorsunuz.

Başarılı Tur/gezi/antrenman larınızın devamı dileğiyle. 👍🏻
Teşekkür ederim. Sürmeye devam
@Özcan güler Özcan Bey izlemediğim tek bir videonuz bile yok merak etmeyin size hayranlık duyan biriyim sözlerimi yanlış anlamayın bu işlere yeni başlayan arkadaşların merak edeceği sorular bunlar onun için soruyorum.
Yanlış anlamadım :D Orada kullandığım bisikletler hakkında bilgiler içeriyor. O yüzden paylaştım.

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
Teşekkür ederim.

Bu son video ile ilgili mi, yoksa genel mi?
Desteğiniz için teşekkür ederim.

Defy carbon bir bisiklet. Felt FR30 Alüminyum sizce doğru olur mu?
Genel anlamda en azından videoyu izlerken video içinde cevapları olmayan soruları.Kanal gittikçe büyüyor sorulara dönmeniz anlamlı olur.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Genel anlamda en azından videoyu izlerken video içinde cevapları olmayan soruları.Kanal gittikçe büyüyor sorulara dönmeniz anlamlı olur.
Zaten soruların çoğuna cevap veriyorum. Belki de en çok cevap veren kişi ben olabilirim. Kanalı düzenli takip eden benim hakkımda bilgi sahibi olmuştur. Her şeye yetişmek imkansız. Youtube düzenli video atmak, sabit bir işte çalışmak buna bağlı olarak antrenman ve evliliğin getirdiği sorumluluklar :D Çok yoğun bir hayat dostum. Daha fazla empati kurmanı dilerdim
Severek takipteyiz, sağlıklı pedallamalarınız bol olsun:harika:
Eyvallah dostum

Zaten soruların çoğuna cevap veriyorum. Belki de en çok cevap veren kişi ben olabilirim. Kanalı düzenli takip eden benim hakkımda bilgi sahibi olmuştur. Her şeye yetişmek imkansız. Youtube düzenli video atmak, sabit bir işte çalışmak buna bağlı olarak antrenman ve evliliğin getirdiği sorumluluklar :D Çok yoğun bir hayat dostum. Daha fazla empati kurmanı dilerdim

Eyvallah dostum
Dostum haklısın evlilik çalışma hayatı ama yinede daha fazla cevap verebilirsin.Birde ürün incelemeleri iyi oluyor .Başarılar ,kolay gelsin ✌️ 🚴‍♂️

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Dostum haklısın evlilik çalışma hayatı ama yinede daha fazla cevap verebilirsin.Birde ürün incelemeleri iyi oluyor .Başarılar ,kolay gelsin ✌ 🚴‍♂️
Sadece bunlar değil. Ben bu tempoda bile 15000km 180000m tırmanışlı bir seneyi geride bırakıyorum. Sadece amaç video atmak için youtube olsa yine zorlanmam. Benim önceliğim antrenmanımdır her zaman. Zaten yorum yapmaya çalışıyorum. Yapamıyorsam da sebepleri bilinmeli kötü düşünülmemeli gibilerinden açıklama yapma gereği duydum. Sevgilerle...

Geri