"Yarislara goturuyorum" dediginiz an faydali bilgiler verebileceginizi dusundum, bekledim ama "yarisa gittigim yerlerdeki menuleri bilmedigimden bunu yanimda bulunduruyorum" dediniz. Bildigim kadariyla bu urunler menu yerini tutmasi icin degil, masa basinda yenmesi icin de degil, aktivite sirasinda kana hizla karisabilecek nitelikte olduklari icin pahalilar. Yani siz bu urune icineki protein ve lifi icin 9 lira vermiyorsunuz sadece, piyasadaki diger urunlere kiyasla kana cok kisa surede karisabilecek sekilde islenildigi icin bu paraya satiliyor bu urunler.
Yoksa, kimse bu urunleri satin almaz. Gider 2 tane snickers alir 3 liraya babalar gibi protein ve lif edinmis olur.
Videoda urunun tadini begenmemeniz disinda elle tutulur bir bilgiye rastlayamadim malesef
6gr lif ile hiç bir ürün kana hızlı karışmaz jeller için dediğiniz doğru, bu gibi ürünler için değil.
Vejetaryen besleniyorum, bazen yarış bitiyor, alana gitmesi zaman alıyor. Bir şey yemem gerekiyor ya da istediğim tarz bir şey bulamıyorum o sebeple yanımda bulunduruyorum. Ha zorunda kaldım et de yedim son zamanlarda ama genel olarak tercih etmiyorum.
Bunlar hızlı atıştırmalık ürünler. Aslında tam da bir yeri yok. Tok tutar ama doyurmaz. Kana hızlı karışmaz ama bir jel değil.. yani mtb var yol var e bir de cyclocross var bir de gravel var. Anlatabildim umarım
Geliştirmemi düşündüğünüz bir şey var ise, söylemenizden memnun olurum. Hem daha yararlı içerikler üretmiş olurum!
Bir ara tüketmiştim. Çok zor yeniyorlar. Bence lezzetleri kötü değildi ama çiğnemek baya zaman alıyordu. Özellikle kas çalişma veya bisiklet binme sonunda hızlıca tüketilebilir. Kalorisi düşük, protein ve lif oranı yüksek.