Scudo Sports

Federasyonun dert edindiği şeye bakda hizaya gel

mehmetsunu

Kaldato ile sohbeti kestim.
Tepki
13.225
Başlangıç
2010—11
Bisiklet
Cube
Bisiklet türü
Yol bisikleti
(link)

Ahhh kıyamam ben bu federasyoncu amcalara. Nasılda bisikletin iki bacak arasını kendilerine dert edinmişler. Ahh canlarım benim. Bende bisikletçiliğimiz neden doping söylentilerinden kurtulamıyor, neden türkiye turu bir üst lige çıkmıyor, neden bisikletliler gününde bisikletliler eziliyor, herhangibir bisiklet müsabakasında bir dereceye girilemiyor vesaire vesaire diye kendimce saf saf merak ediyordum. Meğerse federallerin kendilerine dert edindikleri daha önemli meseleleri varmış. Birde biz bisikleti iki bacak arasında değilde başka bir organımızla mı sürüyoruz. Bak şimdi bunu anlayamadım.

Scudo
http://d.haber3.com/news/1617388.jpg

Afişte budur. Bilmeyenler için. sosyal medayada bayağı bir paylaşım gördü.

• Beğen
Tepkiler: kskbiker
Ouv hukuki süreç bile başlatmışlar helal olsun ya. Ülkeye ve bisiklet sporuna mükemmel katkısı olacak bir gelişme...

http://d.haber3.com/news/1617388.jpg

Bu afişin kötü bir niyet veya federasyonu zor durumda bırakmak amacı ile yapıldığını sanmıyorumda, inanmıyorumda.
Bu afişi görüp de yanlış anlayanların düşüncelerin de bir bozukluk ararım ben.

" Toplum ahlakı ve spor etiğiyle bağdaşmayan ve yanlış anlamalara sebebiyet veren bu tasarım... "

Bunlar neyi nasıl anlıyor arkadaş böyle, ne yani gayet yerin de bir slogan oraya ne yazılsaydı afedersiniz ama " Mutluluk G*tümüzün altında " başka nasıl yazılabilir ki?
Ne diyelim Allah akıl fikir versin.

• Beğen
@Burak KAŞIKÇI

"Toplum ahlakı ve spor etiğiyle bağdaşmayan ve yanlış anlamalara sebebiyet veren bu tasarımın"
Ben de aynı yeri kopyalayıp yorum yapacaktım ama önce davranmışsın.

Benim bildiğim bu sloganı TBF yaptı, tırnak içinde kastettiği bobilerin yaptığı şey mi? Görmedim ama odur diye tahmin ediyorum, eğer kendi sloganlarıyla alakalı olsaydı anlamsız birşey olurdu çünkü.
Ve bir de gerçekten çift anlam çıkıyor, mutluluk bacak kaslarınızda desin. Konuyu tam bilmiyorum, bu afişi mi bobiler hazırlamış anlamadım. Federasyonun sitesine girdim öyle birşey yok. Heralde bobiler böyle birşey yaptığı için federasyon rahatsız olmuş.

• Beğen
@Gürkan Ç.

Yalnız bu biraz müstehcen olmuş gibim :p Şaka bir yana logo olmasa yani .. :d

Hangi amaca hizmet ettiği belli olmayan, Türk spor ve bisiklet camiasını küçük düşürmeye çalışan bu kişilerin hukuk önünde hesap vermesi için Türkiye Bisiklet Federasyonu olarak her türlü çalışma ve girişim yapılacaktır.

Komedinin ksından anlamayan bi fedarasyonla karşı karşıyayız. Ne amacına hizmet edebilir ? Komedi diye bir şey duymamışlar mı hayatlarında hiç. Türk spor ve bisiklet camiasını küçük düşüren biri varsa oda koskoca ülkede 3 tane yarış organize eden fedarasyonun kendisidir. Keşke her türlü çalışma ve girişimi işlerinde de adam gibi yapsalar katılacak yarışımız olur. Elalem haftada iki kez yarış düzenliyor tecrübe kazanıyor biz yılda iki üç yarışı bulursak öpüp başımıza koyuyoruz.

• Beğen
Tepkiler: mehmetsunu
Daha önce adlarını hiç duyuramadığı insanlara dahi federasyonun adını duyuran slogana karşı tepki göstermeleri gerçekten komik. Aganigi naganigi diye bangır bangır reklam yapılıyodu var mı bu reklamı görmeyen ya da hatırlamayan ? Kaldı ki bunu yapan ticari bir kaygıyla, federasyonun adına ticari bir faaliyet olarak falan da yapmamış. Allah belasını versin bu zihniyetin her alanda ülkeyi geriye çekmek için yemin etmişler resmen.

Türkiye'de spor federasyonlarının ne şekilde çalıştığını anlatıyor Semih Saygıner. Bisikletle alakalı değil ama konuyla alakalı diye paylaşmak istedim.

• Beğen
Tepkiler: F.Yıldırım
@Doğukan Şık

Doğukan bey ''''insanın fikri neyse zikri odur'''olacakdı :)

@Oğuz aydın kadıoğlukurt

Aslında onu yazarken çok düşündüm. Acaba hangisi doğru diye. Sonuca ulaşamayınca Google'a başvurdum.''İnsanın zikri neyse fikri odur'' ve ''Dervişin fikri neyse zikri odur'' arasında kaldım. Bende birincisini yazdım çünkü ikisi de kullanılıyormuş.

@Oğuz aydın kadıoğlukurt

Aslında onu yazarken çok düşündüm. Acaba hangisi doğru diye. Sonuca ulaşamayınca Google'a başvurdum.''İnsanın zikri neyse fikri odur'' ve ''Dervişin fikri neyse zikri odur'' arasında kaldım. Bende birincisini yazdım çünkü ikisi de kullanılıyormuş.

Geri