Scudo Sports

Federasyon sitesi sporcu bilgi forumu yardımı

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
Ben bilgi forumunu dolduracağım ama benden klüp ismi istiyor, benim ferdi lisansım var oraya ferdi yazıncada antrönör ismi istiyor.Ne yapacağım bir bilgisi olan var mı?
(link)

Scudo
yoksa, "YOK"tur ;)
ben hepsine öyle yazmıştım, sorun olmamıştı...

benim kategorim ne oluyor? 20 yaşındayım. doğum tarihim 18.08.1991

bu sorunun cevabı bende yok... sadece kendi kategorimi biliyorum...
hatta onu da unutmak üzereyim... çok az kullandım :D
(sadece bi kere yarışmak nasip oldu da :S )

güzel cevap :D peki nerden bulabilrim bu kategoriyi? yüce google ye sordum bilemedi :D

bakıyım ben de... bi yerlerden bulursam haber veririm...

ben federasyonun sitesinde bulamadım... çok iyi saklamışlar :p...

bu acaba bi azim, bi gelecekteki başarıyı ölçme metodu falan mı...

"bu sporcudan umutluyuz... o kadar azimli ki.. o kadar sakladık, yine de kendi yaş kategorisini bulmayı başardı.." :p

arayınca bulunmuyor birşey :( onlarda sporcuyu hep zorlamanın peşindeler :D bende u23 gibi bir klas gördüm ama o türkçede hangi kategoriye giriyor onu bulamadım, harbi iyi saklamışlar :p

şaka bi tarafa... federasyon telefonla bile, her konuda çok yardımcı oluyo... yarın telefon et sor bence...

eğer fed'in sayfasında bi yerlerde yazıyosa, nerde yazdığını da öğren, bize de öğret... böyle basit konularda fed'imizi rahatsız etmiyelim :)

bende en son çare aramayı düşünmüştüm, herkesde telefon operatörleriyle anlaşmaı ya illa bir yere telefon açmak zorunda kalıyoz :D mesai başlasın arayacağım bugün

Forumda yaklaşık 1 ay kadar önce paylaşılmıştı ama bulamadım kategorilerin olduğu konuyu.
Dağ bisikleti ile ilgili şöyle bir kaynak var kategoriler orada verilmiş umarım işini görür.
www.mtbtr.com/upload/UCI_2010_2011.pdf

teşekkür ederim sanırım ben işte U23 oluyorumda federasyonun sitesinde öyle bir kategori yazmıyor yada o neye denk orda onu bilemiyorum.

(link)
Bu duyuruyu incelediniz mi?

Bu durumda siz Büyük Erkek kategorisinde oluyorsunuz.

klüp ismine ferdi yazdım, diğer klüple ilgili yerlerede yok yerine space bastım ve kabul etti.

http://i1096.photobucket.com/albums/g336/gencosmanbircan/3562-bayram_tebrigi.jpg

Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar,hayırlı bayramlar dilerim.Malatya dan çok selamlarımla

Geri