Scudo Sports

Fear Factor Extreme...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Mutlu Çelimli

Hmm. Iste bu aklima gelmemisti hic. "Ben de yaparim, ne var" falan diyor insan. Ama "koku faktoru" "korku faktoru" ne bile baskin cikabilir. Burnumun direkleri sizladi simdiden.

Scudo
Güzel yorumlarınız için teşekkürler. Bu arada yarışma aslında yapıldı. 1 ay arjantindeydim. 3 hafta önce de Türkiyeye dönüş yaptım. Şimdi eğlenceli kısmı başlıyor.

Gerçekten çok merak ediyorum acaba görüntüler nasıl olacak.

İzlerken farkedilmiyor olabilir ama orda çok değişik etkenler mevcut.

En basitinden koku olayını hiç hesaba katmamıştım.

Ama şöyle söyliyeyim ordaki herşey gerçek ve psikolojiyi gerçekten zorlayan etaplar var.

Birkere çekimlerde 3-4 saat gözleriniz bağlı tutuluyor bu bile sizin psikolojinizi oldukça etkiliyor....

Wipe out tan daha ciddi bir yarışma olduğunu kesinlikle söyleyebilirim. Ordaki tüm set ekibide bunun farkında ve ona göre davranıyorlar.

Örneğin Asuman wipe outta daha eğlenceli cıvıl cıvıl ama Fear Factorde öyle değil....

vaaay fear factorü de mi asuman sunuyor
sen gidip geldiğine göre yarışma sonuçlandı ve sonucu biliyorsun demek :D
bu gibi yarışmaların arjantinde yapılmasının gerekçesi ne? imkanlar mı kanunsal nedenlermi?

Eh evet sonucuda söyleyin bari merak ettik:) Buarada o bahsettiğiniz XXsmall ne tür bir yarışma ve nerden başvurabiliriz acaba?

@Ali Menemen

@Mutlu Çelimli
Tüh ! Asuman abla sunuyormuş :)

Yarışmanın Arjantinde yapılmasının sebebi yarışmayı çeken ekibin orda bulunması. Bu tamamen şirketle ilgili bir durum. Sonucu tabikide biliyorum ama söylemeyeceğimide tahmin ediyorsunuzdur.

Yarışmayı Asuman sunuyor evet ve gayette ciddi ve başarılı...

@d.berkay

Bunu tahmin etmemiştim :) Güzel olmuş..
Yayınlanmaya başlasın, keyifle izleyeceğim..
Gerçekten çok zorlu şartlarda yapılan bir yarışma. Özgüveninizden ve cesaretinizden dolayı ikinizide tebrik ederim..

Yarışmanın Reklamları geçtiğimiz haftadan itibaren yayınlanmaya başladı.

İnternet sitesindede mevcut.

(link)

Linke tıkladıktan sonra açılan sayfanın Sol tarafında Fragmanlar diye bir seçenk var. O linke tıkladıktan sonra altta istediğiniz programın Fragmanı mevcut.

Fear Factor extreme 2 de bunların arasında :)

Siz bu yarışmaya katılıyordunuz dimi? Büyük bir ihtimalle izlerim. Umarım kazanırsınız. İyi Günler..

@Yasin Kukur

Evet yarışma bu :) Teşekkürler değerli yorumlarınız için...

1. sayfada yılanı görünce adrenalin arttı benim :) küçüklükten beri sürüngen fobisi var,resmini bile görsem titrer,korkarım,bakamam :) başarılar dilerim.

Evet programın başlamasına yalnıza 1 hafta kaldı.

Buda programın linki

(link)

Çok Yakında!

Daha fazla adrenalin, daha fazla aksiyon ve daha fazla korku!

Asuman Krause’nin sunumuyla cesaretin sınırlarını zorlayan Fear Factor Extreme II, 5 Şubat Cuma günü itibariyle Star TV ekranlarında yepyeni bir macera başlatıyor.

Geçtiğimiz yaz Star TV’de izleyicileri ekran başına kilitleyen Fear Factor, adrenalin ve korkunun dozunu daha da artırıyor! Yepyeni oyunlarıyla bir kez daha izleyicisiyle buluşacak olan Fear Factor Extreme II, Asuman Krause’nin sunumuyla 5 Şubat’ta Star TV izleyicileriyle buluşuyor.

Endemol Türkiye imzasını taşıyan ve çekimleri Arjantin’de yapılan Fear Factor Extreme II, dayanıklılık ve zekâyı korkuyla test ediyor, birbirinden zorlayıcı maceralar yarışmacıları bekliyor. Neyse ki bu zorlayıcı macerada yarışmacılar yalnız değiller. Eşleri, nişanlıları, sevgilileri ya da arkadaşları da onlarla birlikte yarışıyor.

Amerikan NBC kanalının 7 yıl boyunca en çok izlenen programı olan, birçok ödül kazanan, başta İngiltere, Almanya, Kanada ve Rusya olmak üzere 30’a yakın ülkenin kendi versiyonuyla çektiği ve bugüne dek 120 ülkede gösterilen Fear Factor Extreme II, bu defa dünyanın hiçbir yerinde denenmeye bile cesaret edilmemiş oyunlarla yine Star TV’de ekranlara geliyor.

Her biri farklı yaşta, farklı meslek ve kültürlere sahip çiftler büyük ödül için hem birbirleriyle hem de korkularıyla mücadele ediyor! 10 hafta sürecek macerada burunlarının dibine kadar gelen iri farelere meydan okumak, yılanlarla dolu suya girmek, solucanlardan oluşan kokteyli içmek ve çok daha fazlası büyük ödüle giden yolda yarışmacıları zorluyor.

Her bölümde bir çiftin elenerek evinin yolunu tutacağı Fear Factor Extreme II, birbirinden çılgın ve korkusuz çiftlerle her cuma günü saat 20.00’da Star TV’de.

• Beğen
Tepkiler: fecredall
Aman Mutlu hanım kendinize dikkat edin pek çılgınca bir yarışma dikkatli olmakta fayda var...
Allah size devam etme gücü versin:)
ama sağlık açısındanda kendinize hakim olma gücü versin..:)
Maksat Arjantin görmek zaten :D:D:p:p:p:D
Kazanamasanız da o adrenalini yaşamış olmak teselli eder ..
iyi pedallamalar...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri