Scudo Sports

Faturasız bisiklet

Tepki
0
İsim
Furkan
Yeni bir bisiklet aliyorum satan arkadas bisikletin faturasini bulamadigini söylüyor herhangi bir sıkıntı çıkarır mı

Scudo
Garantisi halen devam ediyormu

Eğer çok üçkağıtçıysa polise gidip bisikletimi çaldı der faturayı gösterir ve bisikleti geri alır. Yani yapar demiyorum teorik olarak böyle bişey var. )). Eğer hiç tanımadığın biriyse ve güvenemediysen bir kağıt imzalattırabilirsin bisikleti sattığına dair.

Eğer ilk sahibi ise aldığı yere gidin,kayıtlardan bulurlar.Yanaşmazsa bir çapanoğlu çıkabilir.:kötü:

Garantisi devam ediyormus evet

Imzalatmam gereken kagida ne yazmaliyim tam olarak?

@cazci
Ilk sahibi fakat isleri yogun oldugu icin vakti olmadigini soyledi

Ben aynı durum için aldığım arkadaşa kağıt imzalatmıştım.

Ne olur ne olmaz kendince bi form doldurttur. Gerçi ben şimdiye kadar faturasız aldığım bisikletlerde sıkıntı yaşamadım. :D

@Cengelkoylu53

"Falancadan falancaya şu modeldeki bisiklet şu fiyata satışı yapılmıştır. imzalar"

Dediginiz gibi kagitla hallettik isi tarih atmadik neyse insallah sorun cikmaz adam duzgun birine benziyodu zaten sagolun yardiminiz icin

bisikleti ters çevir göbek milinin altında kadro seri numarası vardır.Marka-Model ve Seri no tutanakta olsun.

Ürünü tanımlayan marka/model/aksesuar ile seri nosunu da ekleyin, TCKN yi de alın.

benımde bisikletimin faturasi yok suan ticari ilişkilerden dolayı ama butun evrakları mevcut garanti belgesine kadar bende satarsam ona gore bır kagıt doldurup satısı yaparım zaten butun evrakları bende oldugu ıcın alan kısının aklında soru ısaretı kalmaz. Ama hıc bır belge felan yoksa kocaman bır soru ısaretı var ?

Yeni baslık açmamak için konuyu hortlatıyorum :)

Bende 2.el bir bisiklet alacağım.Bisiklet sahibi bisikleti 3 ay once Almanya dan aldığını faturası olmadığını soyluyor. Bisiklet ücreti az değil 5000 civarı. Sizce hem garanti hem diğer yönlerden sıkıntı olur mu ? Marka Cube...

@Revolutions

Güveniyorsan bir kağıda yazı al. İmzalat. Almanyadan aldıysa buraya getirirken birçok işlem yapmış olması lazım. Onları sor.

Bu kagidin bir yasal hükmü olur mu acaba ? sonucta noter huzurunda değil kişi gerçek imzasını atmamış olabilir vs vs..

Bisikletin modeli ne acaba? Birkaç ay önce Cube marka yol bisikletim çalınmıştı. Çalıntı bisiklet konusunda dikkatli olun lütfen. Almanya'dan da olsa mutlaka bir belge olmalı.

Faturasi yoksa calinti olabilir, belirtilen sekilde bir kagit bence basinizi derde girmekten kurtarir.
Doviz artisi nedeniyle bisikleti aldigindam fazlaya satiyor olabilir ki yanlis bir tarafi da yok bunun. O sebeple de fatura gostermek istemeyebilir.

• Beğen
Tepkiler: specific
@mknxx Sizinki değil maalesef baktım mesajlarınıza :(

Faturayı vermek istemedikten sonra bulunacak bahane çok olur. Biraz detayları sorgulayacağız gidince artık :islik:

Geri